fbpx

3rd Eye ЛОТУС МЕДИТАЦИЯ И ПРАНАЯМА

3rd Eye ЛОТУС МЕДИТАЦИЯ И ПРАНАЯМА

💗3rd Eye( ЛОТУС) МЕДИТАЦИЯ
🌿Програма
Който може да идвете на 10ч сутринта направо на игри има игри 10 до 10 40
Парка зад парк сентер.
🌿11 ч до 11 30 музика Пайиене
🌿11 40 до 12 20 медитация
🌿12 30ч до 13 чай
Зеленчукови Хкпки
🌿Медитацята е практика, при която практитуващия използва техника като или фокусиране на съзнанието, съсредоточаване върху определен обект, мисъл или дейност, за да се тренира вниманието и осъзнатостта, за постиане на умствено чисто и емоционално успокоено и стабилно състояние. Учените са открили, че е медитацията е трудно да бъде дефинирана, тъй като практиките варират в зависимост от традициите.
🌿Медитация се практкува от 1500 г преди Христа в много религиозни традиции, често като част от пътя към просветление и себереализация. Най-ранните записи за медитация (Дхяна) произхождат от индуската традиция веданта. От 19 век насам, азиатските техники за медитация се разпространяват и в други култури, където намират приложение извън духовния контекст като стреса от бизнеса и здравето. Медитацията цели да намали стреса, тревожността, депресията и болката, да стимулира омиротворение, възприятие, самоопределяне и благосъстояние. Накратко, медитацията е процес на изчистване на съзнанието от мисли и емоции.
🌿Ачаря Сандип Джи практикува медитация от дете. Родителите му го нарсърчават да стои в седнала поза пред запалена свещ всеки ден за 2-5 мин като част от семейната традиция. След като израства, баща му го обучава на медитация и така започва да практикува.
🌿След време, медитацията му помага да се справи по-лесно със стреса при студентските изпити и предизвикателствата в нормалния живот.
🌿Започва да изучава по-задълбочено и повече техники за медитация, които му носят спокойствие, вътрешна радост и самоувереност.
🌿Учи дихателни практики и медитация при Свами Дев Мурти и други техники от индийски учители в университет по йога и аюрведа, където завършва магистърска степен по човешко съзнание и йогийски науки.
🌿След много години на духовно търсене и обучение, Сандип открива лесна и ефективна практика, достъпна за всички. Тя помага за детоксикация на ума, чакрите, тялото и органите.
🌿Ачаря Сандип Джи иска да предаде своя 25 годишен опит на хората чрез лесна и достъпна медитативна техника, която може да се прилага и от тези, които никога не са практикували йога асани и пранаяма досега.
🌿Ползи
Очистване на мислите (кармата). Това е най-бърз начин за усещане на вътрешна позитивна енергия, мир и спокойствие, според възможностите на практикуващия. Прочистване на чакрите, усещане на блаженство.
🌿Срещу стрес и тревожност, помага за физическото и психическото здраве, за засилаване на имунната система и самоувереността.
За докосване до истинско медитативно състояние.
🌿Подготовка
🌿Чисти светли дрехи, за предпочитане бял цвят. Вземане на душ преди медитация.
🌿За по-добър резултат, след усвояване на техниката медитирайте всеки ден по 20 минути в продължение на 21 дни.
🌿Цена на събитието 50 лв, включва индийски масала чай и пакода зеленчукови хакпки.
🌿 на 0884 687 855 или на рецепциятa на District Shazam