fbpx

Творческо ателие “ Карта на желанията”

Творческо ателие “ Карта на желанията”

Картата на желанията е магичен, теорчески ритуал с невероятен ефект за привличане на положителни и дългоочаквани промени живота.
Сътворена по определено време, такава карта – понякога наричана карта на съкровищата – може да се превърне във вълшебството, в което всичките ви мечти са се превърнали в реалност.
В същността си, картата на желанията е визуален образ на най- съкровените ни мечти. Тя е съставена от девет елемента, които са отражение на девет сфери от живота, подобно на домовете в наталната карта в астрологията.
Сътворяването на тази карта е духовен, интуитивен процес, в който се вслушваме сърцето си и даваме импулс към сбъдването на най- дълбоките си желания, визуализирайки ги в материалния свят.
След настъпването на новата година най- мощния момент да направим своята карта е първото пълнолуние. Това най-силният, най-мощният ден – той е буквално наситен с магия и енергия, зареден да изпълни вашите желания – всичко, за което мечтаете, и всичко, което чакате, което искате да привлечете в живота си, ще може да започне от този момент.
Ще започнем с йога практика, за да отворим пространството и синхронизираме енергията, а след това ще се отдадем на изкуство.
Какво да си носите:
Удобни дрехи
Красивите си усмивки
Вероятно всеки има у дома стари списания за мода, за дома, за пътешествия и др., вземете си кой, каквото има.
Обмен на събитието: 25 лв.
Времетраене: 120 мин.
Водещ: Юлия Славчева
Цената включва:
Всички арт материали
Йога практика
Ритуал – Карта на желанията
Всеки участник ще занесе у дома творбата си, където нейната сила ще се разгръща през текущата година.