fbpx

Аерокид с Фани

Аерокид с Фани

АЕРО КИД е една различна практика, едно различно забавление за деца и техните родители. Децата са изпълнени с енергия, обичат да се катерят, подскачат и тичат. Този час ще донесе радост и усмивки по лицата им, чрез висене, обръщания и превъртания, които носят многобройни ползи за здравето. Заедно ще се научим на безопасен и безтегловен полет, без значение дали вашето дете се занимава със спорт или не.

В практиката АЕРО КИД ще работим за координация чрез атлетически и гимнастически упражнения, това ще спомогне за развитието на ловкост, концентрация, баланс и гъвкъвост в децата. Ще се научат как да отпускат тялото си, да имат доверие както в хамака така и в уменията си. Заедно ще усвоим нови движения, които да ни помогнат с ориантацията в пространството. Всеки път, с всеки допир, натиск, усукване, обръщане, разтягане подобряваме моториката и изграждаме цяолостно тялото си. Засилвайки мускулатурата подобряваме позата и изграждаме стабилна основа с цел превенция от травми.

Социализацията и отборната игра действат благоприятно за развитието на децата. Родителите ще са важна част от практиката АЕРО КИД, те ще съдействат с обръщанията, ще се включват в игрите и ще помагат на децата си с всяка възложена задача.

Отделете 45 минути за вас и вашето дете, забавлявайте се заедно и поддържайте здравето си.

Родител с дете 20 лв.

Записване +359 894488809 или чрез онлайн регистрация в нашият сайт

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !