fbpx

Представяне на Порт де Бра

Представяне на Порт де Бра

Имаме удоволствието да ви преставим вдъхновяващата и нова за България практика Порт Де Бра. Направлението Порт де Бра за първи път е представено на широката публика през 2004 година,  техниката е измислена от руския хореограф Владимир Снежик. “Port de Bras“ буквално се превежда като „движения на тялото и ръцете“. Зад плавно преливащите се едно в друго движения се крие сила и мощност, а с тях и разтягане на всички групи мускули на тялото. Ефектът от тренировките е укрепване на мускулите и работа дори и с тези мускули, които не се използват в ежедневието. Има елементи на дълбок стречинг.
Движения на ръцете, наклони и усуквания, присядания и клекове, стъпки и стойки – от тези базови елементи в хода на тренировката се построява цяла хореография. Tренировките по Port De Bras преминават под музикален съпровод и  допринасят за разхлабване на сухожилията, увеличавайки мобилността на ставите и еластичността на мускулите. Вие ставате гъвкави, пластични и грациозни. Дори вашите обичайни движения в ежедневието ще станат по-елегантни и ще наподобяват хореографски връзки.
Изпълнявайки  хореографски елементи по време на тренировка, вие се научавате как да контролирате всеки мускул на тялото си, да поддържате баланс и да запазите красива поза. Това, от своя страна, развива координацията и правилна стойка.
Да запазите красива осанка и здрав гръб помага също и тренировката на дълбоките мускули на гърба, които държат гръбнака.

Възхитителната Елена Стоянова ще ни въведе и подкрепи да усвоим силата, мекотата и грацията на свободно движещият се човек под съпровода на специално създадена музикална компилация за практиките Порт де Бра. Елена  е завършила обща психология, като интересите ѝ конкретно са в областа на спортната и организационна психология. Има шест годишен опит в колективните тренировъчни програми, като KombatXtreme и Fit&Breathe. Хобитата ѝ са свързани с водни спортове като PaddleBoard и Free Diving.

Запазете своето място +359 894488809 или чрез онлайн регистрация в нашият сайт

Местата са ограничени !