fbpx

Дао на взаимодействието – уводен семинар

Дао на взаимодействието – уводен семинар

МЕСТАТА ЗА ЖЕНИ ЗА ЗАЕТИ , ИМА СВОБОДНИ МЕСТА ЗА МЪЖЕ !
След успешният ни първи семинар “Дао на взаимоотношенията”, решихме да развием концепцията и да предложим серия от семинари, в които ще създадем поле за изследване на взаимодействието ни с другите през призмата на 4-те ни тела – физическо, емоционално, ментално и духовно.
Хората сме социални животни и като такива, най-големите проблеми които срещаме в личен и професионален план, са тези, обвързани с други хора. Една от доказаните характеристики на лидерите във всяка една сфера, е добрата социална и емоционална интелигентност. А какво ни позволява да се свързваме с хората по дълбок и смислен начин? Това е нашето разбиране за себе си, нашето разбиране за другите и най-вече, нашето разбиране за енергията и елементите влияещи на взаимодействието.
С тази цел създадохме една тотално иновативна структура, съвместяваща концепцията за Ин и Ян енергията от Дао с модерна психология и достигнахме до открития, които дори за нас бяха изненада.
Всеки един човек, борави с 4 основни елемента в своето ежедневие. Своето физическо тяло, своята емоционална сила, менталния си капацитет и разбира се своята духовна същност. Въпросът е, можем ли да направим така, че тези 4 енергии да работят с нас и за нас, в посоката в която ние искаме да се движим, или са в постоянен дисонанс и ни дърпат всяко в различна посока. Ние вярваме че такъв начин има и този начин се нарича Wu Wei – една от основните концепции описана в Дао Дъ Дзин, означаваща действие без усилие или движение в естествения поток на живота.
Присъединете се към нас, в нашето изследване на човешката природа, където ще учим и ще играем с различните видове взаимодействие. Ще се гледаме, ще говорим, ще се докосваме и ще се наслаждаваме на средата и енергията с която сме заобиколени.
Заповядайте при нас за да открием заедно човешкия капацитет за взаимно действие!
Семинарът е въведение в серия от подобни събития, всяко фокусирано върху разглеждането и разгръщането на един от елементите на човешката природа, подходящ е за двойки, както и за единици, за търсачи както и за тези, които вече са намерили това, което търсят, за любителите на силните преживявания, както и за онези, които предпочитат уют и комфорт. Нищо не е задължително и нищо не е на всяка цена, всеки участва в процеса до толкова, до колкото му е приятно, полезно и спокойно.
Очакваме ви.
За водещите: Деви – deviflow.com/devi
Дани – https://www.facebook.com/Danny-Disha-105435447534914/
Обмен – 30 лв. на човек и 50 лв. за двойка
Може да се запишете самостоятелно и на място да срещнете човека, с когото ще работите. Може да дойдете с интимния си партньор или с приятел.
Само с предвартелно записване на 0894488809
МЕСТАТА ЗА ЖЕНИ ЗА ЗАЕТИ , ИМА СВОБОДНИ МЕСТА ЗА МЪЖЕ !

Предстоящи събития