fbpx

Ден на Новото Начало в Yoga District

Ден на Новото Начало в Yoga District

* Програмата за деня ще намерите в края на събитието 🧘‍♀️
Краят или началото, кризата или възможността, дуалностите са навсякъде, но едно е сигурно и това е ПРОМЯНАТА.
А какъв по-добър ден да отпразнуваме промяната, от празника на Народните Будители? ✨
И ние, като своеобразни будители на тела, сърца и съзнания, чувстваме, че това е един прекрасен случай да отбележим едно вдъхновяващо събитие в нашата история, а именно, началото на един нов етап в нашето колективно развитие.
А какво друго ни трябва в този период на несигурност, освен повече енергия, знания и разбиране за света и себе си?
Заповядайте на 01.11.2020 в нашият ден на новото начало, заедно ще сътворим едно цялостно чувствено преживяване в чест на промяната. Хармонията във всичките й форми ще оцвети нашият ден, с помощта на нашите чудесни преподаватели.
⇢ Денят ще започне с течаща Виняса от Каролин, за да влезем в потока на енергията, сетивността и свързаността.
⇢ След това ще я хармонизираме и ще я позиционираме на точните места! Как? Посредством силната вибрационна практика с тибетски купи, която Полина ще сподели с нас.
⇢ Веднъж заредени и центрирани, Диана ще ни научи как да използваме вече събудената енергия, за да манифестираме своите мечти и желания в нейната aвторска практика “Живот като на кино”.
⇢ След като се научим как да манифестираме целите си, естествено е разумно и да знаем как да ги браним от недоброжелатели, на което ще ни научат Ралица и Емил , с една огнена сесия Тай Дзи – Ци Гун, която ще ни научи как да се чувстваме защитени и уверени, а за малко разкош, ще добавим и тояги.
⇢ Веднъж здраво заредили огъня, можем да се отпуснем и да релаксираме в една много по-спокойна територия, а именно тази на сърцето. Чрез една нова система за докосване, наречена OFT (Оriginal Feeling Touch) ще успеем да се свържем и да се докоснем до Любовта, скрита в нашите тела под слоевете тъга, напрежение и мъка. Ще освободим любовта и ще я споделим чрез една уникална Даоистка практика, а именно, вътрешната усмивка 🙂
⇢ След това вдъхновяващо вглъбяване в любовта намираща се в нас, има само едно логично продължение и то е именно едно сетивно преживяване и споделяне със Серж и Симона, които ще ни научат повече за духовния сетивен обмен през инструментариума на Тантра.
⇢ Какво правим със всичката тази насъбрана енергия в тялото? Е как какво? Ще я насочим към единственото за което тя може да ни е полезна – изграждането на по дълбоки и съдържателни взаимодействия с хората около нас. Дани и Деви ще ни преведат в този процес на интеграцията на Ин и Ян в Дао на Взаимодействието.
⇢ А за финал, Деви ще ни изпрати на космическо пътуване чрез сетивния експлораториум на своите неповторими Екстатични танци.
🌌И така приятели, очакваме ви за един незабравим ден в историята на нашите студиа, ден в който ще заредим батериите за идващата зима и ще поставим началото на новата страница в нашата неповторима приказка.
*Цена – Практиките в този ден ще бъдат с една по-специална цена или иначе казано – ОБМЕН.
За нас най-важна е вашата подкрепа, за това и решихме да направим нещо много различно що се отнася до заплащане.
В този ден практиките няма да имат цена, вие ще имате възможността да прецените колко са били ценни те за вас и да оставите колкото сами намерите за добре.
Единственото, което ще Ви помолим е да оставите ревю на новата ни страница във Facebook –

https://www.facebook.com/yogadistrictspace

, да се снимате в студиото и да ни тагнете в социалните мрежи.
( Инстаграм: @yogadistrict.space )

*Ето и ПРОГРАМАТА за деня:
•10:00 -11:20 – Виняся “Ново Начало” с Каролина
•11:30 -12:45 – Нада Йога с тибетски купи с Полина Попова
•13:00 -14:15 – “Живот като на Кино (проявление на желания) ” с Диана
•14:30 -15:34 – Тай Дзи Ци Гун с Ралица . Енергийни упражнения и самоотбрана с пръчки с Емил
•16:00 -17:15 – OFT – Как отново да се докоснем до първичното чувство в нас – Любовта
•17:30 -18:45 – Тантра практика “Танцът на Полярностите” със Симона и Серж
•19:00 -20:15 – Дао на Взаимодействието с Дани и Деви
•20:30 -22:00 – Екстатични Танци с Деви
*Важно:
Взимайки предвид подновените мерки за сигурност – ВСЯКА наша ЗАЛА се обработва с ОЗОНОВА АНТИБАКТЕРИАЛНА ЛАМПА!
Както и задължително ПОЧИСТВАМЕ всички наши уреди и постелки с ДЕНЗИФЕКТАНТ, а ако това не е достатъчно, ви оставяме пълната свобода да носите собствените си шалтета и постелки в залата.
Записване +359 890511609
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !