fbpx

Divine Tantra: Оргазмична Медитация

Divine Tantra: Оргазмична Медитация

Медитацията е духовно събитие. Медитацията е предназначена да променя живота!
Свикнали сме да ни учат, че медитацията е постигане на състояние «на зеленчук», състояние на неподвижност, състояние в което няма никакво вътрешно или външно случване. Без емоции, без мисли… Да, има такива медитации.
Но, в Тантра има и други… В Тантра ние търсим истината за себе си и истината за действителността. Ние търсим състояние на висока енергия, защото това е, което ни отваря за света.
Какво е оргазъм!?!
Оргазмът е енергията на хаоса на Вселената. Ние полудяваме, губим контрол и забравяме кои сме! Докато сме в състояние на екстаз, ние губим своето его, нашите клетки вибрират и това изцелява нас и полето около нас.
Енергийният оргазъм е състояние на най-висока енергия, интензивно състояние на удоволствие, съпроводено с непроизволни мускулни контракции.
Ако се фокусираме по-добре върху случващото се, обаче , ще открием и наличието на други, по-финни вибрации, и тези вибрации са проявлението на енергията, която можем да използваме. Разбираме, че контракциите са причинени от натрупването на енергия.
Когато се научим да обръщаме обичайният низходящ поток на сексуалната си енергия и насочваме енергията си, нашето тяло започва да вибрира от неподозирани дотогава степени на това удоволствие.
Вибрациите на Енергийният Оргазъм могат да се увеличават и променят, могат да продължат един час или повече и са описани като релаксиращ оргазъм или състояние на оргазъм, за разлика от оргазма на напрежението при еякулацията или клиторният оргазъм, които могат да се сравнят с генитално кихане.
Вибрациите започват да изпълват нашите клетки и да изпълват тяхната структура.
И това е състояние, което започва да лекува и да балансира тялото ни – клетките, които са започнали да се разпадат.
На някакво ниво, съвършенството на разбирането, че Екстазът не е срамен или греховен, а е източник на изцеление и духовна връзка, резонира с всички нас. С нашият копнеж и нашето търсене.
Нашето желание за преживяване на удоволствие е великият изравнител, общият знаменател събиращ всички хора в уравнението наречено живот.
Отказваме се, излизаме от черупките си, от нашите брони и поне за малко ставаме истински хора. Колкото и да обичаме безопасното, реда и сигурността, без мистерия, без магия, без вълнение, животът ни няма смисъл и застоява.
Това е силата на Екстаза: да ни въведе в истински човешкото преживяване и да пренареди ежедневието ни до възвишеното.
По време на практиката няма голота и събличане.
Водещ: Серж
Обмен 13 лв. , карти важат
Записване +359 894 488 809 или чрез онлайн регистрация в нашият сайт
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !