fbpx

Divinе Tаntrа: Докосване до Божествения Екстаз

Divinе Tаntrа: Докосване до Божествения Екстаз

Два невероятни дни! Празникът на любовта! за да пробудим своята сетивност и получим достъп до по-висши състояния на Екстаз!
Ще практикуваме Йога на Екстаза и Йога на Докосването за да разкрием сетивността си и извлечем повече от взаимодействието си с партньора.
Ще разберем какво е „Магично“ докосване, благодарение на което се научаваме как да докосваме с много дълбоко въздействие.
Екстазът е състояние, което може да промени живота ни! Правенето на любов е и изкуство, и богослужение, което трябва да се изучава, както от мъжете, така и от жените.
Ние, Човешките Същества сме в състояние да правим Божествена Любов! Любов, която ни довежда до контакт с нещо неосезаемо, нещо по което копнеем, нещо по-голямо от нас. Любов, която ни свързва на всички нива на съществуване със всички нива на съществуването. Любов, която е Литургия! Трансцедентална Любов!
В това пътуване ще изучаваме : – Какво е тантрично правене на любов? и всички ли можем това?!! – Как да танцуваме танца на любовта? – Болка при правене на любов!?Преждевременно свършване! Те не ни служат. – Как да трансформираме болката в удоволствие. – Как да си помогнем за сваляне на напрежението, блокажите и броните в тялото си? – Как да внесем духовност в правенето на любов? и Как да правим една истински изпълваща, мултиекстатична любов?
И още : – Медитации и практики за усилване на възбудата и Eротичната Eнергия. – Тантра ритуал за внасяне на Божествените Енергии в своето тяло и тялото на партньора.
След този семинар вие ще можете: – по-добре да разбирате и активирате нервната си система и заложената по природа връзка с тялото и екстаза; – да използвате собственото си тяло, като неограничен източник на Eкстаз и удоволствие и за връзка със себе си и другите; – по-ясно да комуникирате границите, нуждите и желанията си; – да премахнете постигането на цели чрез eротиката и да следвате удоволствието и удовлетвореността от взаимоотношенията;
===================== Този семинар е за вас, ако сте – разбрали, че начина по които правим любов, живеем и работим, не работи; – осъзнали желанието си за промяна; – търсещи и готови да преминете към по-високо ниво на енергия в своето ежедневие; Този семинар е за вас ако се интересувате от йога, тантра, духовност и езотерични практики. Ако искате да задълбочите връзката си с любимия човек, или търсите своя любим.
Разпознавате ли се? Обадете се на рецепция Мандала +359 89 448 8809 да запазите своето място!
Не е необходимо да сте в двойка за да се включите. Но участието на равен брой мъже и жени е задължително. За да бъдете записани в листата на чакащите сте поканени да заплатите капаро.
Търсенето и експеримента са част от едно цяло. Дори да работите сериозно върху себе си, винаги има нови нива на осъзнаване, които могат да бъдат открити.
===================== Този уъркшоп е покана за двойки и необвързани. Всички дейности са базирани на принципа на създаване на доверие и безопасност при спазени лични граници.
По време на семинара няма изискване за събличане и голота! ===================== Програма: ===================== Програма: Продължителност 2 дни х 4 сесии на ден х 90 мин, опция една бонус сесия – 1 час Почивка между сесиите – 15 мин обяд – след 2 сесия – 1 час и 15 мин
Екстра Практика : Екстатична Медитация
Всяка сесия е разделена на лекция и дискусия 30 – 45 мин и практика 45 – 60 мин; ще имаме време за въпроси и отговори.
===================== Цена : 255 лв. За двойки: 460 лв Ранно записване до 31.12.2020 – 230 лв, за двойки – 410 лв
Позвънете на рецепция Мандала +359 89 448 8809 за да запазите своето място и заплатите капаро.
За подробна информация позвънете на Серж +359 87 950 7950 или изпратете ЛС на ФБ страница:
https://www.facebook.com/adidisha.yoga/
След семинара можете да поискате Тантра консултация със Серж! https://www.facebook.com/notes/adidisha-yoga/%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/1806387792838136/
Фасилитатор: Серж
===================== Практикувам йога от 2010 година; Изучавал съм и продължавам обучението си по йога и тантра при различни учители от България, Индия, Израел, Германия, САЩ, Канада, Полша, Украйна, Румъния и Русия. Повече от 20 години съм работил в корпоративния сектор. Бил съм предприемач и бизнес девелопър, обучител и лектор по програми за личностно развитие, управление на стреса, времето и промяната, мотивация, лична ефективност и лидерство. Заедно с това, аз съм “trusted dearmouring practitioner”, експерт съм в катарзиса и екстаза. Водещ на семинари за мъже и двойки, асистент на деарморинг тренинги за професионалисти.
Интегрирането на всички тези елементи е непрекъснат процес, аз постоянно се уча и актуализирам практиките и семинарите си за оптималност и актуалност. Моят подход е иновативен, интегриран и отворен, но също така се стремя да не се занимавам с псевдонаука и заблудите на New Age.
Имам за цел да дам модерна интерпретация на класическата тантра за хората на 21-ви век чрез творческо интегриране на традиционните източни подходи с модерни прозрения от западната философия, психология и наука.

За повече информация прочетете https://www.adidishayoga.eu/prepodavateli FB страница

https://www.facebook.com/adidisha.yoga/
https://www.facebook.com/dearmouringbg/
Внимание : Ако прилагате дори само една практика от този тренинг, вашите резултати ще имат огромно влияние не само върху сексуалния, но и върху целия ви живот, така че знам, че ще можем да станем част от една общност и да продължаваме да израстваме заедно.
Внимание: Показаните методи, въпреки че понякога изглеждат лесни, са дълбоко ефективни и могат да съдържат някои опасности, ако се практикуват без необходимата грижа и предпазливост. Внимавайте за предупрежденията на учителя и практикувайте бавно и внимателно. В семинарите, класовете или у дома практикуващите винаги трябва да са наясно, че подхождат към тази древна и мощна система на свой собствен риск.
Участието в семинара не изисква никаква вяра в свръхестествени сили или религиозни догми от всякакъв вид.
Местата са ограничени, за да заявите участие, молим да се обадите на рецепция Мандала +359 89 448 8809 и заплатите своевременно таксата си за участие.

Предстоящи събития