fbpx

Divine Tantra: Оргазмична Медитация

Divine Tantra: Оргазмична Медитация

 

Медитацията е духовно събитие. Медитацията е предназначена да променя живота!
Свикнали сме да ни учат, че медитацията е постигане на състояние «на зеленчук», състояние на неподвижност, състояние в което няма никакво вътрешно или външно случване. Без емоции, без мисли… Да, има такива медитации.
Но, в Тантра има и други… В Тантра ние търсим истината за себе си и истината за действителността. Ние търсим състояние на висока енергия, защото това е, което ни отваря за света.
Какво е оргазъм!?!
Оргазмът е енергията на хаоса на Вселената. Ние полудяваме, губим контрол и забравяме кои сме! Докато сме в състояние на екстаз, ние губим своето его, нашите клетки вибрират и това изцелява нас и полето около нас.
Енергийният оргазъм е състояние на най-висока енергия, интензивно състояние на удоволствие, съпроводено с непроизволни мускулни контракции.
Ако се фокусираме по-добре върху случващото се, обаче , ще открием и наличието на други, по-финни вибрации, и тези вибрации са проявлението на енергията, която можем да използваме. Разбираме, че контракциите са причинени от натрупването на енергия.
Когато се научим да обръщаме обичайният низходящ поток на сексуалната си енергия и насочваме енергията си нагоре, нашето тяло започва да вибрира от неподозирани дотогава степени на това удоволствие.
Вибрациите на Енергийният Оргазъм могат да се увеличават и променят, могат да продължат един час или повече и са описани като релаксиращ оргазъм или състояние на оргазъм, за разлика от оргазма на напрежението при еякулацията или клиторният оргазъм, които се сравняват с генитално кихане.
Вибрациите започват да изпълват нашите клетки и да изпълват тяхната структура.
И това е състояние, което започва да лекува и да балансира тялотони – клетките, които са започнали да се разпадат.
На някакво ниво, съвършенството на разбирането, че Екстазът не е срамен или греховен, а е източник на изцеление и духовна връзка, резонира с всички нас. С нашият копнеж и нашето търсене. Нашето желание за преживяване на удоволствие е великият изравнител, общият знаменател събиращ всички хора в уравнението наречено живот.
Отказваме се, излизаме от черупките си, от нашите брони и поне за малко ставаме истински хора. Колкото и да обичаме безопасното, реда и сигурността, без мистерия, без магия, без вълнение, животът ни няма смисъл и застоява.
Това е силата на Екстаза: да ни въведе в истински човешкото преживяване и да пренареди ежедневието ни до възвишеното.
По време на практиката няма голота и събличане
Водещ: Серж
=====================
Практикувам йога от 2010 година. Тогава бях предприемач, после станах обучител по личностно и екипно развитие. Днес преподавам Йога и водя Тантра семинари за мъже, жени и двойки. Заедно с това, аз съм телесен, юмейхо и шиатсу терапевт и “trusted dearmouring practitioner”. Експерт съм в Катарзиса и Екстаза.
Интегрирането на тези елементи е непрекъснат процес, аз непрестанно се уча и актуализирам практиките и семинарите си за оптималност и актуалност. Моят подход е иновативен, интегриран и отворен, но също така, се стремя да не се занимавам с псевдонаука и заблудите на New Age.
Имам за цел да дам модерна интерпретация на Класическата Тантра за хората на 21-ви век чрез творческо интегриране на традиционните източни подходи с прозрения от западната философия, психология и наука.

FB страница

https://www.facebook.com/adidisha.yoga/

FB страница тантра практики:

https://www.facebook.com/dearmouringbg/

За Пътя на Екстаза можете да прочетете тук : https://adidishayoga.eu/news/post/ptyat-na-ekstaza
Йога на Екстаза: https://theyogadistrict.net/dt_team/joga-na-ekstaza/
=====================
Внимание : Ако прилагате дори само една практика от този тренинг, вашите резултати ще имат огромно влияние не само върху сексуалния, но и върху целия ви живот, така че, ще можем да станем част от една общност и да продължаваме да израстваме заедно.

Внимание : Показаните методи, въпреки че понякога изглеждат лесни, са дълбоко ефективни и могат да съдържат някои опасности, ако се практикуват без необходимата грижа и предпазливост. Внимавайте за предупрежденията на учителя и практикувайте бавно и внимателно. В семинарите, класовете или у дома практикуващите винаги трябва да са наясно, че подхождат към тази древна и мощна система на свой собствен риск.
Участието в практиката не изисква вяра в никакви свръхестествени сили или религиозни догми.
============
Промоционална Цена: 13 лв (карти важат)
============
За въпроси и регистрация:
Местата са ограничени, за да заявите участие, молим да се обадите на рецепция Мандала +359 894488809, или се регистрирате в сайта на Йога Дистрикт Мандала

Предстоящи събития