fbpx

Divine Tantra: Ритуал за Внасяне на Божествените Енергии

Divine Tantra: Ритуал за Внасяне на Божествените Енергии

Чрез тази практика, ние искаме разрешение да познаем Вселената, да знаем всичко, което ни ограничава, ние се опитваме да разберем естеството на това ограничение и се опитваме да извлечем това знание.
Тази практика е търсене на истината, пътешествие от проявения свят към непроявения.
Използваме мантри за пробуждане на интелекта, на космическата магнитна енергия, и мантри които ни събуждат на ниво душа и сърце, свързват ни с Божествените сили на любовта, красотата и привличането. Сетивата ни са заляти с божествена красота и наслада.
Практиката на внасяне на божествените енергии насърчава здравето и подпомага либидото и подмладяването. Същевременно, това е пречистваща практика, чрез нея се увеличава стремежа и възприемчивостта ни към светлината, мъдростта и истината. Отваря се лотоса на сърцето към вътрешното Слънце на Съзнанието. Тази практика ни отвежда към сърцето и дава вяра и стабилност на нашата емоционална природа.
Това е перфектна заявка за осъзнаване на всички процеси, и същевременно е искане което може да се изрази по следния начин: „нека да разберем себе си, нека да разберем действащите сили, нека разберем процесите на създаване и проявление“
Внасянето на божествените енергии е Тантра ритуал, в който вниманието следва различните части на тялото, включващо визуалните, слуховите и кинестетичните канали на възприятие.
Водещ: Серж
Серж
=====================
Практикувам йога от 2010 година. Тогава бях предприемач, после станах обучител по личностно и екипно развитие. Днес преподавам Йога и водя Тантра семинари за мъже, жени и двойки. Заедно с това, аз съм телесен, юмейхо и шиатсу терапевт и “trusted dearmouring practitioner”. Експерт съм в Катарзиса и Екстаза.
Интегрирането на тези елементи е непрекъснат процес, аз непрестанно се уча и актуализирам практиките и семинарите си за оптималност и актуалност. Моят подход е иновативен, интегриран и отворен, но също така, се стремя да не се занимавам с псевдонаука и заблудите на New Age.
Имам за цел да дам модерна интерпретация на Класическата Тантра за хората на 21-ви век чрез творческо интегриране на традиционните източни подходи с прозрения от западната философия, психология и наука.
FB страница

https://www.facebook.com/adidisha.yoga/

FB страница тантра практики:

https://www.facebook.com/dearmouringbg/

За Пътя на Екстаза можете да прочетете тук : https://adidishayoga.eu/news/post/ptyat-na-ekstaza
Йога на Екстаза: https://theyogadistrict.net/dt_team/joga-na-ekstaza/
=====================
Внимание : Ако прилагате дори само една практика от този тренинг, вашите резултати ще имат огромно влияние не само върху сексуалния, но и върху целия ви живот, така че, ще можем да станем част от една общност и да продължаваме да израстваме заедно.

Внимание : Показаните методи, въпреки че понякога изглеждат лесни, са дълбоко ефективни и могат да съдържат някои опасности, ако се практикуват без необходимата грижа и предпазливост. Внимавайте за предупрежденията на учителя и практикувайте бавно и внимателно. В семинарите, класовете или у дома практикуващите винаги трябва да са наясно, че подхождат към тази древна и мощна система на свой собствен риск.
Участието в практиката не изисква вяра в никакви свръхестествени сили или религиозни догми.
============
Цена (промо): 13 лв (карти важат)
============
За въпроси и регистрация:
Местата са ограничени, за да заявите участие, молим да се обадите на рецепция Мандала +359 894488809, или се регистрирате в сайта на Йога Дистрикт Мандала https://theyogadistrict.net/grafik-mandala/
Очакваме ви на това пътуване!

Предстоящи събития