Dream on, dreamer – екстатични танци на пълнолуние

Dream on, dreamer – екстатични танци на пълнолуние

Ден преди пълнолунието в Риби те каня на едно нежно и дълбоко танцувално пътешествие. Да се гмурнем надолу и навътре, обратно към същността си, обратно към копнежа на сърцето си, обратно към мечтите си.
Архетипът на Риби е архетипът на Мечтателя, на нептунианското дете, което вижда, чувства, преживява свързаността с всичко. През тази свързаност са се родили едни от най-красивите произведения на изкуството. Каня те да преживееш целия си живот като произведение на изкуството - в което ти си картината и художника, ти си танцът и таньора, ти си сънят и този, който го сънува.
Ще използваме енергията на пълната луна, за да помечтаем заедно през движението, музиката и ритъма.
Екстатичните танци са медитативна практика, в която музиката води тялото, позволяваме си да чувстваме и преживяваме онова, което е вътре. Без да слагаме етикети, да търсим причината или да се стремим да променяме каквото и да било. Просто танцуваме и позволяваме на тялото да се самолекува.
Готови за мечтаене? Очкавам ви ❤
Кога: 20.09, 19:00-21:00 Къде: Йога Дистрикт Шазам Водещ: Симона Цена: 15 лв За въпроси и записване можете да се свържете със студиото.