fbpx

Енергизирай, Проектирай и Манифестирай себе си

Енергизирай, Проектирай и Манифестирай себе си

Търсиш ли начини да изявяваш себе си пред външния свят, в хармония с вътрешните ти стремежи и потребности? Искаш ли да научиш техники за отпускане при говорене пред публика? Да обърнеш внимание на езика на твоето тяло и да придобиеш умения за „разчупване на обстановката“ с хумор и лекота?
Заповядай в Мандала на 24-и октомври, когато ще проведем семинара “Енергизирай, Проектирай и Манифестирай себе си” с Дани, Джими и Ричо.
Очакват те 3 часа изпълнени с активна практика на комуникацията, във всичките й разновидности, а именно, енергийна, физическа и вербалнa. Нашият фокус ще е основно върху трите етапа, които е нужно да овладеем, за да постигнем вътрешна и външна хармония в общуването – енергия, проекция и реализация.
Понеже знаем че искаш да споделиш това преживяване с приятели, сме подготвили специални условия за по-големи групи:


Както вече разбра, поканили сме тримата мускетари на Комуникацията! Ето и повече за тях:
Даниел Липчев – Дани – е йога инструктор и масажист, който се обучава за преподавател по бойни изкуства. Той вярва че балансът винаги се изгражда след щателното изследване на крайностите, а конфликтите винаги биват пораждани от недостиг на познание и разбиране за другия.
Димитър Георгиев – Джими – е танцьор, треньор-преподавател и хореограф на телевизионни събития. В свободното си време преподава механика на тялото, използвайки инструменти от танца, с които помага на хора да физически или психически болки.
Христомир Христов – Ричо – е предприемач, университетски преподавател и любител на сладкото. Харесва да изявява себе си в множество среди, като една от тях е свързана с производство на сладолед. Опитът му в организирането на събития и изграждането на бизнес модели му носи огромното удоволствие да общува с нови хора всеки ден

Кога: 24.10.2020, 18:00-21:00
Къде: Йога Дистрикт Мандала – център за йога и цялостна трансформация

Записване +359 894488809 или чрез онлайн регистрация в нашият сайт

Предстоящи събития