fbpx

Energy Basics

Energy Basics

Нова Година, Нова Епоха, Нов Късмет?
Дали?
Зависи само от нас.
Казва се, че дефиницията на лудостта е да правим едно и също нещо и да очакваме различни резултати.
От тази гледна точка, дали тази Нова 2021-ва година ще е различна?
Дали ние ще се променим с времената и ще последваме вселенския поток или ще сме твърде неадаптивни и ще се разпаднем на градивни частици, като всичко старо и непроменящо се.
Ще станем свидетели на събития, които драстично ще изменят начина, по който ние разбираме и боравим с енергията.
А иновациите в сферата на технологията, изкуствения интелект и навлизането на все по-разумни компютри, ще направят “човекът” (такъв какъвто го познаваме) неприложим за модерното време.
В този момент, ние трябва да се замислим, с какво се отличаваме от машините?
Отговорът е лесен, ние разполагаме с нашата енергия, с нашите сърца, умове и дарби, които да ни помагат да я движим и да я споделяме с хората около нас. Да творим и да споделяме себе си с другите ще е единственото, което ще ни прави полезни.
Тогава, тези от нас които са взели предварителни действия, ще са тези, които ще са по-адаптивни и подготвени за предстоящата промяна. Но това разбира се изисква работа, време и правилно действие от наша страна.
С тази идея, реших да създам това събитие.
Има няколко основополагащи системи, които ни позволяват да усетим, почувстваме и да разберем начина, по който работи нашето тяло и енергията в него, а това са именно Йога, Тай-чи и масаж. Всички останали са просто Remix .
Именно тези системи(някои повече други по-малко) аз изучавах и практикувах през последните 5 години и това, което искам да направя, е да ви споделя есенцията на това, което научих, за да можем заедно да се движим напред в тези променливи времена.
Затова създадох тази поредица от 6 класа, в които подредено да споделя с вас основите, на които вие можете да построите вашата практика, така, че истински дa осъзнаете, почувствате и да разберете начините за контрол на енергията на тялото.
Цената за цялото обучение е 30 лева или иначе казано 5 лева на клас. Практиките ще се проведат Лайв, в затворена група и дори да пропуснете някой от класовете, винаги ще можете да се върнете и да ги изгледате отново.
Класовете ще са между 11ти Януари и 22ри Януари, всеки понеделник-сряда и петък от 8:00ч. до 9-9:30ч. в зависимост от възможностите на участниците.
В стрийма ще може да се участва и през Zoom, а плащането може да се осъществи през PayPal или Revolut.
За повече информация и Revolut: 0886735208
Ако случайно имате някакви възражения или затруднения с цената, не се притеснявайте да ми пишете, за мен важна е споделеността и обмена.

Предстоящи събития