fbpx

Energy Basics

Energy Basics

бул. Черни Връх 25 А, София, България,

Energy Basics

Нова Година, Нова Епоха, Нов Късмет?
Дали?
Зависи само от нас.
Казва се, че дефиницията на лудостта е да правим едно и също нещо и да очакваме различни резултати.
От тази гледна точка, дали тази Нова 2021-ва година ще е различна?
Дали ние ще се променим с времената и ще последваме вселенския поток или ще сме твърде неадаптивни и ще се разпаднем на градивни частици, като всичко старо и непроменящо се.
Ще станем свидетели на събития, които драстично ще изменят начина, по който ние разбираме и боравим с енергията.
А иновациите в сферата на технологията, изкуствения интелект и навлизането на все по-разумни компютри, ще направят “човекът” (такъв какъвто го познаваме) неприложим за модерното време.
В този момент, ние трябва да се замислим, с какво се отличаваме от машините?
Отговорът е лесен, ние разполагаме с нашата енергия, с нашите сърца, умове и дарби, които да ни помагат да я движим и да я споделяме с хората около нас. Да творим и да споделяме себе си с другите ще е единственото, което ще ни прави полезни.
Тогава, тези от нас които са взели предварителни действия, ще са тези, които ще са по-адаптивни и подготвени за предстоящата промяна. Но това разбира се изисква работа, време и правилно действие от наша страна.
С тази идея, реших да създам това събитие.
Има няколко основополагащи системи, които ни позволяват да усетим, почувстваме и да разберем начина, по който работи нашето тяло и енергията в него, а това са именно Йога, Тай-чи и масаж. Всички останали са просто Remix .
Именно тези системи(някои повече други по-малко) аз изучавах и практикувах през последните 5 години и това, което искам да направя, е да ви споделя есенцията на това, което научих, за да можем заедно да се движим напред в тези променливи времена.
Затова създадох тази поредица от 6 класа, в които подредено да споделя с вас основите, на които вие можете да построите вашата практика, така, че истински дa осъзнаете, почувствате и да разберете начините за контрол на енергията на тялото.
Цената за цялото обучение е 30 лева или иначе казано 5 лева на клас. Практиките ще се проведат Лайв, в затворена група и дори да пропуснете някой от класовете, винаги ще можете да се върнете и да ги изгледате отново.
Класовете ще са между 11ти Януари и 22ри Януари, всеки понеделник-сряда и петък от 8:00ч. до 9-9:30ч. в зависимост от възможностите на участниците.
В стрийма ще може да се участва и през Zoom, а плащането може да се осъществи през PayPal или Revolut.
За повече информация и Revolut: 0886735208
Ако случайно имате някакви възражения или затруднения с цената, не се притеснявайте да ми пишете, за мен важна е споделеността и обмена.