fbpx

FACEZONE Йога за лице в АМАРА: фокус зона ЧЕЛО

FACEZONE Йога за лице в АМАРА: фокус зона ЧЕЛО

Предизвикателство, с което да изтриете бръчките от челото. А и наравно с това да изтриете вредните навици, които ги образуват:)
Ако вашият отговор е “ДА”, знаете вече как:)
Резервирайте своето място в системата и носете удобни дрехи, които позволяват свободно движение на тялото. Останалото съм приготвила аз.
P. S И винаги в мен нося от любимите ви витамини за коса, кожа и нокти.
Карти Мултиспорт важат! За оптимално организиране на залата и максимален комфорт на местата за всяка от вас, моля запазете своето място в приложението на Yoga District.
#йогазалице #faceyogamethod #certifiedfaceyogateacher
Какво е Йога за лице?
Йогата за лице е напълно естествена практика, която се състои от неинвазивни упражнения за лице, които тонизират мускулите на лицето, подобряват тена и изглаждат бръчките. Включват се и ползите от дихателните упражнения, акупресурата, лимфния дренаж, утвържденията, цялостната грижа за тялото, храненето и козметиката. Разбира се всеки преподавател има свой стил и предпочитания с какво да обогати и адаптира програмата за своите клиенти, затова аз предпочитам да добавям медитация и упражнения от майндфулнес за справяне със стреса в ежедневието и да насърчавам любовта към себе си и начинът, по който ние самите се възприемаме. Красота отвътре и отвън.
Какво е включено в практиките?
В рамките на един час се потапяме тематично в конкретна зона от лицето: мускулни групи, навици, които помагат или пречат за гладко и младо лице, комплекс от упражнения включващи загряване и разтягане, последвани от медитация/ релаксация. Възможност за въпроси и отговори с инструктора.
За мен:
Казвам се Яница Илиева и съм сертифициран инструктор Face Yoga Method клас 2021 (при самата създателка на метода Фумико Такацу). През март същата година се дипломирах и като преподавател „Красиво лице“ 200 часа: анатомия на лицето, упражнения и лицев масаж (CTBF 2003690719268/210324).
Вече повече от година ежедневно се грижа за лицата на своите клиентки онлайн, както и активно участвам като гост лектор по време на женски ритрийти и преподавател в йога студия в град София.
Сертифициран майндфулнес коуч към Institut Europeen de formation Profesionelle on Relation d’Aide с Ив Вотие-Фрейман (ноември 2021)

Предстоящи събития