fbpx

Йога – Здравословно тегло-трансформация в 7 нива

Йога – Здравословно тегло-трансформация в 7 нива

В това занимание са включени асани от йога, дихателни техники, самомасажни упражнения от дао, медитация и нейрографика за пречистване на всяка чакра.

Първа част: 60 мин. от 11:00 ч.

Това е физическата част, тук започваме с дихателни техники, самомасаж, физически упражнения и се свързваме с физическото си тяло. Провокираме сетивността си активираме меридианите и биоактивни точки, активираме мускулатурата си, балансираме хормоните, даваме стимул на тялото да заработи, да се засили общата обмяна на веществата.

 

Втора част: 60 мин. от 12:00ч.

Медитация и нейрографика

С Медитация отваряща сърцето и нейрографични рисунки балансираме тялото, премахваме ограничаващи вярвания, страхове, стрес и подсъзнателни блокажи, подобряване на взаимоотношения, осъществяване на финансови цели, събития и др.

Нейрографиката е научен метод, създаден само преди 6 год.  от Павел Пискарьов (Професор, Доктор на психологически науки, Архитект, Художник, основател на Институт Психологии Творчество). Метода съчетава психология, рисуване, коучинг.

Да се рисува нейрографика е лесно и достъпно за всички. Рисуваме с линия, кръг, триъгълник и квадрат. Изобразявайки в графична форма своите мисли, емоции и чувства, ние променяме отношението си към проблемната ситуацията.

Как работи нейрографиката?

Тя е нов научен метод за трансформация на реалността.С помощта на нейрографика се създават нови невронни връзки.Променяме начина си на мислене и действие,  ефективно се решават проблеми свързани със стрес,  паник атаки, погрешни схващания,  ограничени вярвания, болки, травми и други.Има много научни изследвания, които доказват това.

Нейрографиката води към живот без ограничения!

В 7 поредни седмици ще изобразим с нейрографика 7-те чакри: Анахата, Муладхара, Свадхистхана, Мснипура, Вишудха,  Аджна, Сахасрара.

 

ВАЖНО !!!  Рисуването на нейрографиката не е задължително и присъствието ви във втората част оставяме на вашият отклик и  желание.

Водещи: Екатерина Георгиева – йога преподавател, специализант кинезитерапия и Стефи Георгиева (сертифициран Специалист Нейрографика към Институт Психологии Творчество – Москва

  • Материалите за рисуване са подсигурени, но ако имате желание може да донесте и ваши флумастери, маркери или цветни моливи
  • Облекло-за йога
  • Цена 13 лв.
  • Важат карти Мултиспорт и Йога Дистрикт

Записване +359 894488809 или чрез онлайн регистрация в нашият сайт

Предстоящи събития