fbpx

Kundalini InnerDance with InnerHarmony – София

Kundalini InnerDance with InnerHarmony – София

✅Какво е KUNDALINI INNERDANCE?
Innerdance е базиран на съзнателен транс, чрез който влизаме в едно пространство на наблюдение и изцеление. Оттам се гледаме само с любов и единственото, което можем да направим е да премахваме слоевете от себе си, докато постигнем най-добрата си версия.
Innerdance опитът е практика, с която да направим едно вътрешно пътуване. С нея ребалансираме нашата енергия и достигаме до най-високия си потенциал, който ни дава фокус в ежедневието и ни дава разширение на съзнанието. Kundalini енергията я има във всеки един от нас, но с годините тази енергия е блокирана от травмите и болките, които сме преживяли. Когато правим тази практика с много любов, отдаденост и без никакви очаквания тя ни дава с времето много ползи в нашето ежедневие:
Достигане до по-дълбоко ниво на съзнание, което ни помага да трансформираме негативните програми в нашето подсъзнание и да се подобри нашето психическо и емоционално състояние.
Подобряване на физическото ни състояние.
Подобряване на вътрешния ни глас (интуицията).
Освобождаване от натрупания в нас стрес и блокажи, лекувайки раните си чрез приемане, осъзнаване и любов.
Преодоляване на страхове и освобождаване от емоционални травми.
Балансиране на мъжка и женска енергия.
Свързване с Висшия ни Аз, който е Божествената енергия в нас.
❗Местата са ограничени!❗
За повече информация:
Viber:
+359877811443
+359897517933
или се запишете през линка:
https://innerharmony.bg/events/innerdance-sofia-090324

✅Какво се случва по време на клас?
Не трябва да правите нищо освен да легнете на постелката, да затворите очи, да пуснете контрола, да се оставите да потечете и да премахвате негативни слоеве от вас, докато стигнете до най-добрата си версия. Свири специално направена музика, която ще ви подкрепя по време на вашето пътуване и ще спомогне да се свържете с вашата жизнена енергия, която се движи вътре във всеки един от нас. Всяка сесия се преживява по различен начин от всеки участник.
Хората често се смеят или изпадат в детски плач, имат желание за танц или направо танцуват. Чувстват се удовлетворени или ядосани… Цялата палитра от изпитани емоции по време на сесията води до изчистване на стреса, блокажите или травмите, от които човек е имал нужда да се отърси.

✅Как хората описват Innerdance?
Еднозначен отговор на този въпрос няма. Всеки човек изпитва това, от което има нужда в конкретния момент. Всичко зависи от моментното ни емоционално и психическо състояние. Затова човек не трябва да има никакви очаквания. Достатъчно е да се доверим на енергията и да знаем, че тя ще направи най-доброто за нас. Човек се чувства като в съзнателен транс. Появяват се мисли, спомени, усещания върху които да помислим и които да погледнем с по-широко състояние на съзнанието спрямо сегашния ни опит и възприятия.

✅Препоръчително е няколко часа преди започването на класа да не сте употребявали алкохол, психотропни вещества или тежка храна.

✅ Заповядайте на 9 март от 15:00 часа в Yoga District Amara, София център, бул. „Витоша“ 45!
Такса участие: 65 лв.
❗Местата са ограничени!❗
За повече информация:
Viber:
+359877811443
+359897517933
или се запишете през линка:
https://innerharmony.bg/events/innerdance-sofia-090324

Предстоящи събития