fbpx

Тантра за мъже – Пътят на Екстаза

Тантра за мъже – Пътят на Екстаза

Едно от най-удовлетворяващите и изпълващи живота преживявания, които един мъж е в състояние да изпита е усещането на всепроникващ, всеобхващаш и пълноценен оргазъм преживяван от неговата сексуална партньорка. И да знае, че в основата на това вълшебство е неговия дар, неговата потентност, мъжество, жизнен потенциал и издържливост – неговата енергия!
Думата “тантра” буквално означава техника или технология. Тантра ни дава една усъвършенствана технология на съществуване, но това е една вътрешна технология! Тантра означава, че можете да използвате енергията си, за да направите нещата да се случват! Израстване, изцеление, свързване – какво е това, което търсите?
За да израстваме, в тантра използваме не само сексуалността. За този растеж се използва всеки един аспект от нашето същество. Но, първото с което работим е тялото и присъщата му сексуалност – директно или индиректно, защото от там започваме да опознаваме екстаза и алтернативните състояния на съзнанието.
Работим с екстаза и го разширяваме, надграждаме го и го рафинираме, докато разберем, че човешкото същество е създадено за екстатично състояние на съществуване, в което можем да преживеем оргазми във всяка една част и клетка на тялото си и да започнем да живеем наистина пълноценно.
За разлика от традиционната сексуалност, която иска да намери освобождаване на енергията чрез по-ниските нива, тантрическата сексуалност служи за изграждане на нашата мощ до най-висшите нива на енергийната ни система.
Блокажите по пътя на енергията – физически, емоционални и ментални, натрапчивата и циклична природа на тялото и ума се превръщат в препятствия по пътя на по-високите възможности, и ние можем да ги преодолеем.
Тантра е за да отидем отвъд, така че натрапчивостта на тялото и ума да не ни държат в капана на нашите ограничения. Става въпрос за това да се научиш да използваш тялото, не само като себе си, а като стъпало, за да поставиш съществото, което си сега в най-високото възможно измерение.
В този двудневен уъркшоп ще научите за:
– Връзката между йога, традиционната Тантра и телесно-сетивно-сексуално ориентираната Нео-Тантра
– Тантричната енергийна система. Основни енергийни и телесни блокажи и как да започнем да ги преодоляваме. Детоксикация на тялото и емоциите
– Тантра и тантрична сексуалност за мъже
– Израстване. Незряло и зряло мъжко. Психологията на момчето и мъжа
– Тантрично правене на любов и контрол на еякулацията – и как това влияе на всичко, което се случва в живота на мъжа! Какво е преждевременна еякулация и как да я преодоляваме?
– Как да разширявам и увеличавам жизнената си енергия за да намеря и постигам своята мисия за да прониквам в света (и партньорката си!) по един удовлетворяващ мен, света и партньорката ми начин.
– Насочване на сексуалната ни енергия за нашата индивидуална креативност, интелигентност и вътрешна сила!
== ПРОГРАМА ==
Продължителност 2 дни х 4 сесии на ден х 90 мин, опция една бонус сесия – 1 час
Почивка между сесиите – 15 мин
обяд – след 2 сесия – 1 час и 15 мин
Бонус Практика : Естествен подход за увеличаване на размера на моята мъжественост (без хитрини и магически хапчета).
Всяка сесия е разделена на лекция и дискусия 30 – 45 мин и практика 45 – 60 мин; в последните две сесии ще имаме време за въпроси и отговори.
Цена : 255 лв.
Ранно записване (до 31.12.2020) : 225 лв.
Направете вашата резервация, като заплатите депозит 50 лв в Йога Дистрикт Мандала, София
тел. 089 4488809
Карти Sodexo и MultiSport НЕ важат: но, винаги можете да ги използвате за практиките Йога на Екстаза 🙂
След семинара можете да поискате индивидуална консултация със Серж! https://www.facebook.com/notes/adidisha-yoga/%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/1806387792838136/
——————————
Практикувам йога от 2010 година; Изучавал съм и продължавам обучението си по йога и тантра при различни учители от България, Индия, Израел, Германия, САЩ, Канада, Полша, Украйна, Румъния и Русия. Повече от 20 години съм работил в корпоративния сектор. Бил съм предприемач и бизнес девелопър, обучител и лектор по програми за личностно развитие, управление на стреса, времето и промяната, мотивация, лична ефективност и лидерство. Заедно с това, аз съм “trusted dearmouring practitioner”, експерт съм в катарзиса и екстаза. Водещ на семинари за мъже и двойки, асистент на деарморинг тренинги за професионалисти.
Интегрирането на всички тези елементи е непрекъснат процес, аз постоянно се уча и актуализирам практиките и семинарите си за оптималност и актуалност. Моят подход е иновативен, интегриран и отворен, но също така се стремя да не се занимавам с псевдонаука и заблудите на New Age.
Имам за цел да дам модерна интерпретация на класическата тантра за хората на 21-ви век чрез творческо интегриране на традиционните източни подходи с модерни прозрения от западната философия, психология и наука.
За повече информация прочетете https://www.adidishayoga.eu/prepodavateli
FB страница

https://www.facebook.com/pg/adidisha.yoga/

https://theyogadistrict.net/patyat-na-ekstaza/

Внимание : Ако прилагате дори само една практика от този тренинг, вашите резултати ще имат огромно влияние не само върху сексуалния, но и върху целия ви живот, така че знам, че ще станем част от една общност и ще продължаваме да израстваме заедно.
Внимание : Показаните методи, въпреки че понякога изглеждат лесни, са дълбоко ефективни и могат да съдържат някои опасности, ако се практикуват без необходимата грижа и предпазливост. Внимавайте за предупрежденията на учителя и практикувайте бавно и внимателно. В семинарите, класовете или у дома практикуващите винаги трябва да са наясно, че подхождат към тази древна и мощна система на свой собствен риск.
Участието в семинара не изисква никаква вяра в свръхестествени сили или религиозни догми от всякакъв вид.
Гаранция: При спазване на инструкциите за контрол на еякулацията, след месец ще постигнете минимум удвояване на времето, което продължавате в момента.
Местата са ограничени, за да заявите участие, молим да се регистрирате в сайта и заплатите своевременно таксата си за участие.
====== Място на събитието =======
Йога Дистрикт Мандала, София
тел. за резервация 089 4488809
===============================