fbpx

Тантра за всички – Сексуалната ти енергия

Тантра за всички – Сексуалната ти енергия

Повечето от нас преживяват сексуалната си енергия само на най-базовото ниво и то не в пълния й разгърнат вид. Каня те на тази поредица от практики, в които да осъзнаеш и усетиш всички измерения на сексуалността си.
Ако искаш да познаеш себе си в пълния си потенциал, те очаквам на постелката.
12.10 – Първична Сексуалност
Първичната сексуалност не е просто способността ни да правим секс и да се възпроизвеждаме. Първичността в нас е Дивото, което обича свободата си, което иска да преживява през всички сетива и да гребе с пълни шепи от живота.
Ако ти е трудно да се отпускаш с партньорите си, да заявяваш нуждите си и да се наслаждаваш напълно на настоящия момент, тази практика е за теб.
19.10 – Сексуалната енергия в обмен
Обменът на сексуална енергия се случва пълноценно само когато сърцето ни е отворено. Първичната сексуалност е насочена към Аз-а. Сексуалността в обмен се насочва към Ние.
Ако ти е трудно да споделяш усещанията си и да се свързваш дълбоко и истински с партньор, тази практика ще ти помогне да свалиш бронята около сърцето си.
26.10 – Свещена Сексуалност
Свещената сексуалност се насочва към най-чистите аспекти на свързването. На този етап търсим не просто интензитета на преживяването и неговото пълноценно споделяне, но се учим съзнателно да насочваме енергията си и да я използваме като гориво за духовната си практика.
Ако искаш да научиш повече за най-чистите и интимни преживявания на оргазма, тази практика е за теб.
В часовете използваме
дихателни техники
движение
медитативни практики
и игри по двойки
Практиките не изискват предварителен опит с тантра. В тях няма голота и винаги спазваме личните си граници.
Кога: всеки понеделник, 19:45
Къде: Йога Дистрикт Шазам
Цена: 13 лв (карти важат)
Водещ Симона