fbpx

Вълшебна Мандала танц с Цвети

Вълшебна Мандала танц с Цвети

Тази практика е за абсолютно всяка жена, която би искала да прояви своята женственост отвътре навън.
В днешно време жените правят твърде много и нямат време просто да се радват и да бъдат.
Въпреки, че сме жени, нашата женска енергия често е непроявена или маскирана под това да се доказваме и справяме.
Женската енергия ни дарява с радост, вдъхновение, мекота и творчество. Женската енергия е проявения танц на съзнанието.
Какво е танц Мандала?
Женска практика Мандала или танц Мандала както е по-известна е сакрален храмов танц с древни корени от Индия. Тя е най-женската и красива практика, създадена от жени за жени. Това е процес на трансформиране и балансиране. Мандала танц не е само красиви движения, които танцуваме с другите жени. Тази практика работи много финно на енергийно ниво в женско тяло. Чрез движенията, който рисуваме по време на практиката, всяка от нас танцува своята енергийна Мандала, свързвайки се все по-дълбоко със себе си. Чрез танца жената не само се връща към своя център, но жената започва да изгражда света, в който иска да живее.
Често в женското ни тяло се натрупват напрежение, болка свързана с комплекси, лоши преживявания и обиди. Танцът, работи с тях. Благодарение на структурата му, той ни дава шанс да се вслушаме в себе си, да намерим подкрепа по пътя си, да изречем намерението си на глас и да танцуваме за неговото сбъдване по най-добрия начин за Нас.
И Когато ние като жени не просто пребиваваме в тялото си, а чувстваме и усещаме как тези енергии, тези вълни, тези състояния преминават чрез Нашите движения, тогава разбирате колко очевидни са те и как физически те вече са преживяни.
С помощта на танц Мандала, жената става по-привлекателна, по-грациозна и се чувства щастлива.
В Мандала има специфични финни настройки с тялото, за да се подпомогне процеса на вътрешно центриране.
Това е твоята практика, ако:
– Искаш да почувстваш своята истина;
– Копнееш да си женствена и енергична;
– Искаш да получиш безуслсовна подкрепа от кръга;
– Повишава увереността и приемането;
– Освобождаваме се от блокажи и страхове;
– Доверяваме се на живота по-лесно;
– Помага ни да се съединим със своята истина;
– Помага ни да заобичаме себе си;
– Разкрива Нашата красота и женственост;
– Изпълва живота ни с любов и чудеса;
– Имаш нужда от хармония и яснато;
Водеща: Цвети – Тя е сертифициран треньор по женска трансформация с танцуване на Мандала танц и сертифициран треньор по “Пробуждане на женската енергия”.
Знанията за практиките е получила от Наталия Илюшко и е имала възможнстта да придобие опит и знания и от самите създателки на танц Мандала.
Преподава танц Мандала от месец Май 2017 г. , а наред с търсенията си, завършва и йога курс и е Сертифициран йога треньор от Септември 2020 г.
“Аз съм много доволна, че за всички жени има това разпознаване. Вие можете да се настройте и можете да преживеете това. За мен това пространство е пространство на любов и пътешествие – вътре в себе си. Желая Ви красив опит и да се срещнете със себе си. И така мога да споделям със всички Вас този красив опит по пътя на разкриване на Нашата автентичност и женственост”
Занимава се също така с танци, гимнастика, медитаций, практики и йога!
„За мен работата с хора винаги е била удоволствие. Вярвам, че радостта и удовлетворението в ежедневието идват от смелостта, да бъдеш себе си и да обичаш себе си. Защото всеки ден е ден на пробуждане”.
! Необходимо Вие е дълга пола или рокля, за да завихрим земната енергия! Бижута за зареждане! Вяра!
Танцуваме боси!
Обмен 20 лв.
Записване +359 890511609 или чрез онлайн регистриране в нашият сайт