fbpx

„Живот като на кино“ – проявление на желанията

„Живот като на кино“ – проявление на желанията

Казват, че Вселената има 3 възможни отговора за молитвите ни и НЕ не е сред тях. А именно:
ДА
Не му е сега времето
За теб имам по-добри планове
Всички си мечтаем за живот като на кино, но си мислим, че това са само мечти и няма как да се случи точно на нас. Е, бъркате! Всичко, което си представите и подкрепите с някои конкретни практики, е почти гарантирано сбъднато. Освен, ако Вселената не ви е подготвила нещо още по-хубаво…
Даже Айнщайн смята, че: „Вашето въображение е предварителен преглед на идващите към вас житейски атракции.“
Всяка практика е със специфична тематика, съобразена с астрологичната обстановка!
03 ноември – S01E12 – 19 лунен ден – “Или се бори за това, което искаш, или загуби всичко!” Ден за приемане на собствените си сенки и трансформацията им в дарби, както и за освобождаване от убеждения, модели и взаимоотношения, които вече не ни служат и са препятствие пред разгръщането на потенциала на душата ни.
17 ноември – S01E13 – 04 лунен ден – ден за среща със самия Себе си! „Харесва ли ми това, което виждам?“ Виждате много ясно кой сте и имате право на ИЗБОР. „Това ли е Пътят, който е избрала душата ми или съм се пообъркал и е време за корекция?“
24 ноември – S01E14 – 11 лунен ден – енергиен пик на целия лунен месец! Всяко действие извършено днес, има последствия. Всичко, което започнете в този ден е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да доведете докрай! Избирайте битките си мъдро!
Практиката включва въведение в основни принципи на Проявлението, медитация, Каруна Рейки, Изис Сейким и работа с елементите.

====== Място на събитието =======
Йога Дистрикт Мандала, София
Цена: 13 лв (карти важат)
Не се изисква предварителна подготовка или специфично облекло.
Водещ: Диана Симеонова – Рейки Мастер, изучавала и практикуваща Психология, Астропсихология, Теате, Каруна Рейки, Изис Сейким, Кристалотерапия и др.