Movement Aesthetic Dance Yoga
Movement Aesthetic Dance Yoga

Мovement Аesthetics Danced Уoga ще промени отношението ви към тялото и начина, по който се движите завинаги!

Методът на Франк Лий е подход, който позволява да преживееш мистерията на естетиката в собственото си тяло. Творческият потенциал в тази сфера на изследване е отвъд въображението. Това е чисто изкуство в движение.

Франк Лий ще ти покаже нещо, което живее вътре в теб. Упражненията, които той преподава, се интерпретират индивидуално. Нивото на трудност се определя индивидуално. Всеки отива до своя предел и отвъд. Той ще те свърже с твоя източник на вродена интелигентност за движение.

Той показва как да прехвърлиш вниманието си от мисленето към чисто осъзнаване на тялото, и как да останеш там без разсейване. За този клас се нуждаеш от силен фокус и смелост, защото ще се предадеш на нещо по-висше.

Ако успееш да пуснеш всички концепции, не е нужно да се движиш нарочно. Нещо отвътре ще те задвижи. Ако отидеш отвъд изтощението, можете да стигнеш до екстаз и транс. Колкото повече се предаваш, толкова повече душа, естетика и красота ще навлязат във всяко едно движение.

Със затворени очи, ти опитваш да се потопиш вътре в себе си възможно най-дълбоко. Това състояние на ума е едно от най-мощните неща, които хората могат да изпитат. Това е директния път към безсмъртието в даоистки смисъл. Този клас ще промени отношението ви към тялото и начина, по който се движите завинаги.

Преподаватели

Франк Лий

Франк
Лий

Запиши се за
нашия бюлетин