fbpx
4

обратно

Ралица Цветкова
Ралица Цветкова
Практикуването на тай дзи ми даде възможност да се убедя със собствената си промяна в дълбокото знание и сила на тази система. Подобрението на физическо ниво се случва постепенно, а положителните промени са стабилни и дълготрайни. Тялото неусетно се завръща към своето естествено здраво, жизнено и изпълнено с енергия състояние.
Системата изгражда дисциплина и воля. Изчиства ума и сърцето от натрупаната през годините негативна енергия и дава възможност на човек да се свърже със своето вдъхновение. Устойчивостта и увереността, които се натрупват с практиката на тай дзи са стабилната основа, която дава възможност на всеки да види и оцени себе си, да повярва, че в него няма нищо липсващо – силата, която е нужна, за да изпълни своето намерение е изцяло в него самия.
Вдъхновяващо е, че всеки човек, независимо от своето първоначално състояние, може да практикува тай дзи и да усети върху себе си благотворния ефект на тренировките.
Благодарна съм, че имам възможност да тренирам, да споделям наученото и да наблюдавам впечатляващите промени в хората, с които заедно израстваме.

Практики

Цигун

Понеделник – 8:00-9:00

Цигун

Сряда – 8:00-9:00

Запиши се за
нашия бюлетин