fbpx

обратно

Тантра консултация

Множество духовни и религиозни традиции изискват отричане, преодоляване или избягване на тялото. Но какво би се случило, ако разберем, че нашето тяло е портал към по-висше съзнание – и сексуалната енергия е проводник на духовно блаженство, изобилие и просперитет?

Тантра Консултацията е насочена към търсещите жени, мъже и двойки, които искат да разширят хоризонтите си и да проучат максималния си потенциал.

За жени

Ние живеем в забързан, мъжки свят и жените често изпитват огромен ежедневен натиск и стрес, които са причинени от нуждата да работят и да са финансово независими; да изграждат дом и отглеждат деца, като при това подкрепят партньора си, и ведно с всичко друго се опитват да се впишат в спортни занимания, удоволствия и приключения! Това е огромно предизвикателство за вашето тяло, сърце и ум.След време, се появяват по-интимни проблеми като болка по време на любов, липса на усещане и намалена сетивност, затруднения с изживяването на оргазъм.

За мъже

Като мъж, живеещ в съвременния свят, вие сте под постоянен натиск да изпълнявате и да доставяте очакваното от Вас, на работното си място и във вашата връзка. Това, съчетано с възпитанието ви, липсата на разбиране и подкрепа за вашите чувства, подигравките или тормозът за това, че сте показали и изразили вашите емоции или просто засрамването от страна на вашите приятели и колеги, че сте “слаб” или “неуспял”, ви кара да се затворите и консервирате вашето естествено, човешко и божествено право да чувствате и усещате.С времето и постоянното пренебрегване, вие започвате да се превръщате във втвърдено и кисело същество и да ставате “емоционална” бомба със закъснител. Това води до влошено самочувствие, заболявания, ниско сексуално либидо, преждевременна еякулация или ярост и насилие. 

Това не е замисълът на природата. Жените и Мъжете не са родени да бъдат такива и всеки един е в състояние да промени това.

За двойки

Да бъдеш в двойка означава непрекъснато да се изправящ пред нови, неочаквани и предизвикателни ситуации. За разлика от необвързаните, тук трябва да се съобразявате с нуждите и желанията на партньора си, да се справяте с неговите или нейните травми и емоционален багаж и да се научите как да живеете в истината си, като поддържате връзка. За да направите това, трябва да научите най-съкровените нужди на партньора си, да познавате неговите или нейните страхове и фантазии и да изпълнявате желанията му по начина, по който той или тя иска да бъдат изпълнени, при това без да компроментирате вашите собствени нужди, желания и фантазии.

Това не е лесно! Ако вашата или на партньора ви болка, травма и страх са пречка за връзката ви, възможно е да се нуждаете от външна помощ. 

Тантра Консултациите за двойки могат да Ви помогнат да идентифицирате и разрешите конфликтите за да проектирате, изградите и живеете живот изпълнен с разбиране и взаимна подкрепа.

Ще се възползвате от Тантра Консултацията за двойки, ако :

– и двамата не сте задоволени в леглото

– губите интерес един към друг

– спорите постоянно и се обвинявате един друг

– желаете да се развивате като двойка и да задълбочите връзката си 

– желаете да подобрите връзката си и да се научите да разпознавате нуждите си

– търсите алтернативни начини за проектиране на вашата връзка, които ще ви позволят свободата да изразявате и да живеете вашите нужди и фантазии

Тантра е път не само към сексуалния екстаз, но и към личното изцеление, развитие и осъществяване.

Влезте в тялото си

Животът ви може да бъде управляван от ума ви. Чрез повишената осъзнатост на тялото вие можете да живеете центриран в сърцето, мощен живот, интуитивно вземайки решения, които поддържат вашия растеж. Вие сте в състояние отново да се свържете с дълбоката си вътрешна мъдрост. Да си пълноценен в тялото си е от съществено значение за страхотния секс, които всеки от нас заслужава.

Израстване

Можете да се доближите до разбирането как да поемете отговорност за живота си, да претендирате правото си да кажете “да” и “не”, да овладеете целостта си и да застанете стабилно на собствените си крака.

Създайте невероятна връзка

Аз преподавам усъвършенствани умения. Те ще бъдат ваши, за да ги използвате всеки ден, като ви помагат да създавате силни, любовни и подхранващи ви връзки. Основната ни цел е да достигаме, да практикуваме и да разширяваме способността си да обичаме. Това е в основата на всичко, което правим.

Пробудете своето любящо, могъщо и автентично “Аз”.

Във времето, когато сме заедно – ще изследваме генерирането на вибрационните състояния за движение на вашата енергия, като платформа за вашето изцеление и за достъп до разширени състояния на съзнанието.

Бъдете Добри!

Бъдете Здрави!

Серж