fbpx
albena halfcircle
Албена

Аз съм Албена. Реализиран професионалист с близо 20 години опит в областта на маркетинга и комуникациите. Сертифициран йога инструктор и реалистичен мечтател в действие. Повече от 15 години непрекъснато търсех възможност да контролирам и планирам живота си, препускайки през десетки професионални и лични ангажименти. И истински важните неща често оставаха за утре. Познато нали? Но възможността ме намери сама пред 5 години и то съвсем случайно. И както казват – наистина няма случайни неща. Затова вярвам и, че попадайки на тази страница, гледайки това видео, се срещаме не случайно.

Точно преди 6 години за първи път се срещнах йога, без да ми е минавало през ума, че тя ще стане естествена част от живота ми. Историята е дълга, затова няма да ви отегчавам. По-важното е, че никога не ми е хрумвало, че подобно нещо може да промени живота ми изцяло. Да ми помогне да преодолея особено тежък период в живота си, а след това да ме поддържа във форма в ежедневието. Че ще ме научи, че дори, когато нямаме контрол върху обстоятелствата, имаме контрол върху себе си. Да започнем да приемаме себе си, да се доверяваме на себе си, да се обичаме. Да не отлагаме живота си. И още днес да сложим най-важната задача в календара си – време за себе си. Йога далеч не е вълшебен инструмент. И няма за 30 дни да добием тяло на супер модел или да изградим съвършено спокойствие. 

Точно затова всяко упражнение, всяка програма, която споделям с вас е практически ориентирана. Не отнема много време. Съвсем спокойно може да започнем с 15 минути на ден. Удобна за следване и прилагане. А резултатите се надявам да споделяте с мен. За мен ще е щастие да помогна на повече от вас да се чувстват удобно в собствената си кожа и да си възвърнат усещането за баланс и хармония в живота. Дълбоко вярвам, че колкото повече хора се върнем към себе си и сложим в ред вътрешния си дом, толкова по-уютно ще се чувстваме със себе си и в общия ни живот.

Практики

Пауър йога

Ин йога