fbpx
Elizabet Tomova halfcircle
Елизабет Томова

За мен йога е един от най-невероятните подаръци, които можем да направим за себе си… и то единствено чрез това, което вече имаме – нас и нашето тяло. Йога е единство между ума, духа и тялото… единство, което е в основата на нашата същност, но което е все по-трудно във време, когато сме толкова разделени с нас самите и със света около нас.

На мен Йога ми помогна да осъзная, онова което се крие под повърхността, онова което е в мен, и което прави всяко нещо, всеки човек и всеки момент, красив и неповторим. Благодарна съм за този подарък от живота и искам да съм тук, за всеки който също е тръгнал по този път.

Чрез практиките по йога стречинг, ние развиваме своята гъвкавост, работим и за своята сила, но не трябва да забравяме, че йога е работа навътре, и че външният свят е само едно отражение на вътрешният, вярвам че, чрез Йога, ние работим точно там, под повърхността, където чрез тялото стигаме отвъд него. И постепенно, развивайки своята гъвкавост, ще развием и гъвкавостта на ума, защото всичко идва от мислите, променяйки мислите, променяме целият си свят.
Моята цел като преподавател е да помогна на всеки човек, да работи на онова ниво, където всъщност се случват чудесата, а с времето, е и в тялото настъпват промени… Вярвам, че Йога има силата да направи чудеса, точно защото ни помага да осъзнаем, че чудесата са навсякъде около нас и най-вече, че ние също сме едно неповторимо чудо.

Затова бъдете смели и вижте до къде може да стигнете.
Вярвайте в себе си, аз също вярвам във вас. Ще ви очаквам на постелките!
Благодаря Ви за доверието. Намасте.