fbpx
Elizabet halfcircle
Елизабет Расолкова

Българка по рождение, китайка по душа, италианка по сърце и не на последно място – международна дама по съдба, изпълнена с инж. логика, с увлечение към въздуха и аеродинамиката, съчетано с огромен интерес към източните култури и силна страст към китайския език.

Преди 10 години, в един доста труден за мен момент, се запознах плахо с въздушна йога. Тя ме зареди с нови сили, вдъхна ми увереност, събуди мотивацията ми да търся и проявявам себе си. Неусетно животът ми се измени напълно, повярвах в себе си, освободих се от ограниченията, пораснаха ми криле и започнах да заявявам себе си с лекота. Тази искра трепти и до днес.

В момента откривам нови концепции за въздушна йога, аеройога, летяща гимнастика, аерофит и стречинг в хамак като лечебна, тонизираща, мотивираща, динамична, балансираща и релаксираща практика, приложима в реалния живот.

Ако все още не си си подарявал невероятното усещане за свобода и летене в хамак, значи си на правилното място. Няма по подходящ момент от тук и сега. Позволи си да се освободиш от всички страхове. Направи крачка към вътрешния си покой, хармония и свобода. Научи се да създаваш това уникално красиво състояние по всяко време на всички нива. Предизвиквам те!

Практики

Въздушна йога