fbpx
Георги Ранчев
Георги Ранчев

Георги ‘Некрос’ е започнал своето себеразвитие и изследване когато е бил на 14 години. В последствие се оказва, че прадядо му е един от първите практикуващи йога в България. Активно се интересува от езотерика, духовно развитие, психология, мистицизъм и потенциала на човешката душа.

Срещата му с йога е през 2013г, а 2015г започва да преподава. Йогата
обединява знанията му за тялото, душата, емоциите и ума.

„Йога беше свързващото звено между всичките ми знания и бях страстно запленен от древните учения. Започнах да практикувам и целебният й ефект върху емоциите, тялото и ума ми –  беше категоричен. Усещайки мощното въздействие на тази древна система изпитах огромно желание да я предам нататък“.

Преподава различни стилове йога – Виняса йога, Ин йога,
Контактна йога, Акро йога, класическа хатха йога , терапевтична йога, функционална Виняса , Power йога и Йога с гонг. Завършил е 200 часа йога курс със специализация по баланс на чакрите към ISPA. 200ч към Йога Алианс при Санджай Йоги.

Освен йога Георги е масажист терапевт със специализация в точковия масаж и Хиропрактиката .
Има 3 нива по тайландски масаж при Иван Шивачев. 3 нива по хиропрактика и остеопатия при Робърт Сарафов. 3 нива по приложна кинезиология към руската школа. 1 ниво по Хиропрактика при Чавдар Нинов. Завършил е Софийски Университет специалност Философия. Завършил е и курс по тантра масаж при Сомананда.
Посещава множество уъркшопи при известни терапевти и е лично обучаван и напътстван от специалисти в различни школи – юмейхо, корективен стречинг, хибридни тренировъчни програми, холистични и алтернативни методи на лечение.
Участник е в множесто звуколечебни сеанси с гонгове,

тибетски купи и диджериду. Помощник в цветотерапия. Изготвя програми за самолечение и упражнения за вкъщи.
Завършил е курс по Метачетене което 
му осигурява 10 пъти по-ефективно и бързо четене на книги.
Завършил 
обучение по Автентично лековито докосване (OFT) от Genе Keys. Завършил е 1, 2 и 3-то ниво в програмата по трансформационно дишане. Обучавал се е в лечение по чакрите. Любителски се занимава с Хюмън дизайн, Ген ключове  и кабала.

Това, което Георги обича е да дава насоки за пълно
излекуване на тялото, душата и разума чрез комбиниран подход. Автор на множество статии за чакрите, баланс на тялото и благополучието на човека.

Една дума, с която да опишем Георги – индивидуалист!

Практики

Виняса йога

Йога и медитация с планетарен гонг

Запиши се за
нашия бюлетин