fbpx
4

обратно

Славчева halfcircle copy
Юлия Славчева

Преди йога бях друга, улисана в материалния мъжки свят, водеща битки, търсеща смисъл в ежедневната болка, която сами си причиняваме. Една физическа болка преобърна съществуването ми. 

Преди да открия йога, дълги години практикувах различни спортни дисциплини: фигурно пързаляне, крос фит, плуване, когато се установи, че имам три дискови хернии в лумбалната област и прогнозата беше постепенно отпадане на чувствителността и движението на краката. Това не ме спря или уплаши, знаех в сърцето си, че ще се излекувам…

 Интуицията ми ме отведе на постелката за йога и шест години по- късно се роди един нов човек- излекувана и вдъхновена създадох един творчески клас – букет от стилове в йога, вдъхновен от красотата на живота, от движението, от елементите вода, въздух, огън и земя.
Всяка практика е с различна енергетика и динамика, всяка поза се построява, както по строгите правила на йога, така и в нейните творчески вариации, плавно преливащи като вода, отвъд ограниченията, за да разкрием нови висоти на нашата вътрешна сила.

 В практиките “Sensual&strong yoga flow” ще сътворяваме телата си, ще се доверим на енергийните си корени, ще се наслаждаваме на себе си, ще се претворяваме в свързаност и любов, чувственост и сила, ще разкриваме безграничния си потенциал. Йога промени живота ми, празнувам всеки дъх с благодарност.

 ‘ONCE THE GUIDE IS FOUND, YOU HAVE FOUND THE MASTER WITHIN YOURSELF’ Osho

Практики

Sensual & Strong Yoga Flow