fbpx
4

обратно

Славчева halfcircle copy
Юлия Славчева

Преди йога бях друга, улисана в материалния мъжки свят, водеща битки, търсеща смисъл в ежедневната болка, която сами си причиняваме. Една физическа болка преобърна съществуването ми. 

Преди да открия йога, дълги години практикувах различни спортни дисциплини: фигурно пързаляне, крос фит, плуване, когато се установи, че имам три дискови хернии в лумбалната област и прогнозата беше постепенно отпадане на чувствителността и движението на краката. Това не ме спря или уплаши, знаех в сърцето си, че ще се излекувам…

 Интуицията ми ме отведе на постелката за йога и шест години по- късно се роди един нов човек- излекувана и вдъхновена създадох един творчески клас – букет от стилове в йога, вдъхновен от красотата на живота, от движението, от елементите вода, въздух, огън и земя.
Този йога клас е отражение на моята персоналност – физическа, ментална и емоционална и непоклатима вяра в чудото на живота.
Всяка практика е с различна енергетика и динамика, всяка поза се построява, както по строгите правила на йога, така и в нейните творчески вариации, плавно преливащи като вода, отвъд ограниченията, за да разкрием нови висоти на нашата вътрешна сила.
 Всеки път, когато стъпя на постелката се пробужда нов импулс, интуитивен, различен, цветен и така потича, транформира се в движение – флуидно, плавно, чувствено или с огнена мощ, а после в морски  вълни, танц, сакрална геометрия и материя…

 В практиките “Sensual&strong yoga flow” ще сътворяваме телата си, ще се доверим на енергийните си корени, ще се наслаждаваме на себе си, ще се претворяваме в свързаност и любов, чувственост и сила, ще разкриваме безграничния си потенциал.
Йога промени живота ми, празнувам всеки дъх с благодарност.

 ‘ONCE THE GUIDE IS FOUND, YOU HAVE FOUND THE MASTER WIThIN YOURSELF’
Osho

Практики

Sensual & Strong Yoga Flow