fbpx
MaiyaPetrova halfcircle
Майя Петрова

Казвам се Майя Петрова и моя духовен път започна още от малко момиче, когато започнах да чувам и виждам необичайни неща и още тогава осъзнавах, че ние сме нещо много повече от физически същности. За да осъзная този аспект на нашата висша същност преминах през необичайно ногата палитра от преживявания на по-ниши вибрационни честоти за да пресъздам и открия себе си.

През 2020 г. завърших НАТФИЗ и към днешния ден успявам да съчетавам творчеството на театъра, корпоративния и духовния свят. Активния ми път в света на енергията започна през 2010 г. когато открих, че всеки един от нас има потенциал да пресътвори своята действителност във всеки един аспект от своето съществуване и днес съм енергиен терапевт. Специализирайки в различни техники за възстановяване на енергийния баланс на човешкото тяло и душа. В практиките си използвам Изис Сейким, Rainbow energy, Green Tara сейким, таро, приложна кинезиология и други пособи за да намеря пътя към индивидуалния подход за всеки човек, който иска да възстанови енергийния си потенциал и да постигне по-добро физическо и емоционално благополучие.

Една от важните мисии на моята работа са децата и хората, които искат да станат родители, но имат перипетии, също така и тези които вече имат деца, но се чувстват непълноценни като такива. С нежност и внимание към всеки един човек адаптирам всички познания за да възстановим заедно нуждите и целите ви. Мили хора, не е лесен избора да се събереш и да подредиш бъркотията в живота си, но е напълно възможен. Аз избрах да го сторя и това е най- великото преживяване на кой съм аз наистина. Поемайки отговорността да ви водя към намирането на хармонията, вярата и смисъла в живота ви уверявам, че всеки един от нас е способен да преодолее своите стари убеждения, негативни емоции и да пресътвори своето ново аз в ново утре.

Практики

Rainbow Energy и Изис Сейким за енергийно изчистване