fbpx
Nikoleta Teodosieva halfcircle
Николета Теодосиева

Николета има опит с различни йога школи, и широки интереси в областта на история, психология, и йога. Тя е сертфициран рейки терапевт, и работи със системата Изис Сейким, базирана на древни мантри и символи, и на архетипната енергия на богинята Изида – лечителка и пазителка на мистериите. Занимава се с комуникация и дизайн, обича да пътува, и е безкрайно любопитна за всичко, свързано с човешкото тяло и душа.

Медитация с Изис Сейким Практиката започва с кратко въведение и водена медитация на тема, която съответства на лунните цикли. Следва релаксация и отпускане в живителната енергия рейки, заредена с тематични мантри и символи от системата Изис Сейким, която въплъщава архетипната енергия на богинята Изида – лечителка и пазителка на мистериите.

Ин йога и Рейки Нежна йога практика, която работи в дълбочина със съединителната тъкан и „блокираната“ в нея енергия. Тази практика стимулира женската енергия „Ин“ и сродните и проявления като приемане, пасивност, спокойствие, тишина. Практиката завършва с релаксация и отпускане в живителната енергия рейки, заредена с древни мантри и символи от системата Изис Сейким.

Практики

Ин йога и майндфулнес

Йога и медитация

Ин йога и Рейки