fbpx
Personal
Стефана Алексова – Фани

Стефана Алексова – Фани е инструктор по Аеро фит в център Мандала от 2018 година. От ранна детска възраст се занимава с различни видове спорт.
След като е тренирала интензивно седем години джудо започва да работи като помощник-треньор. По този начин натрупва опит в работата с деца, подрастващи и възрастни хора. Любовта към спорта и разнообразните ѝ интереси я тласкат към друг любим спорт – снукъра. Така през 2015 г. става международен съдия по снукър и от тогава съдийства на множество турнири в България и света.
Подтиквана от желанието си да се развива през 2017 г. се записва да учи „Кондиционна подготовка“ в НСА и скоро след това започва да води групови аеробни занимания.
От 2019 г. е част от екипа на „Studio 7 group“ като треньор, водещ индивидуални функционални тренировки и тренировки, изпълнявани на Pilates reformer.
Тя споделя: „Обожавам да бъда сред природата, да чувствам лъчите на слънцето, да ходя боса, да лежа по поляните и да дишам, да живея! Движението винаги е било неизменна част от живота ми. Обичам да се предизвиквам и се старая да излизам от комфортната си зона, защото вярвам, че именно там е ключът към успеха и щастието. Каня ви да се предизвикате заедно с мен в практиките по Аеро фит, в които ще потънем в хамаците, ще усетим тялото и гравитацията и ЩЕ ПОЛЕТИМ!“
През 2020 г. създава своя практика наречена “Body project”, насочена към подобряване на физическата, функционалната и психическата способност на организма. Комбинацията от високоинтензивна, кондиционна и функционална тренировка подобрява кардио-респираторната и сърдечно-съдовата система.

Практики

Аеро фит