fbpx
Floralyn halfcircle
Цветелина Георгиева – Floralyn

Цветелина Георгиева, или по-позната под артистичният си псевдоним – Флоралин, е музикален артист – изпълнител, композитор и продуцент. Тя участва в 8-ми сезон на Гласът на България в отборът на Иван Лечев. С безброй концерти по света и у нас и години преподавателска дейност, Цветелина разработва своя собствена система за развитие на вокалните възможности с цел да излекува страхът на хората от това да се заявяват и да изразяват своята собствена автентичност и вътрешна сила чрез гласа си. Тя го нарича Холистично пеене. През 2020, Цветелина основава Vocal Enlightenment в Обединеното Кралство и започва да помага на хора онлаин от цял свят да преодолеят страхът си от това да пеят и да се изразяват чрез гласа си. Гласът показва как се чувстваме, притесняваме ли се, страх ли ни е. Ако човек има някаква неувереност или притеснение, то гласът ни и начинът ни на изразяване веднага го рефлектира. Целта на практиката е да се отпуснеш до такава степен че да можеш пуснеш гласа си на воля в пълният му капацитет, без страх, предразсъдъци и чувство за осъждане. Това се отразява благоприятно на духа, на ума и на тялото.

Пеенето ни помага да опознаем себе си и собствената си уникална вибрация. Да се чувстваме уверени, силни и свободни във всяко едно отношение. На физическо ниво е изключително благоприятно за белите дробове, щитовидната жлеза, синусите и мозъка. Помага също и за освобождението от менструални болки тъй като задейства женската част от нас. Ментално ни освобождава от стреса, несигурността и ненужните мисли. На духовно ниво ни помага да се свържем с другите, да се вслушваме и да бъдем изслушани. Да не ни е страх от самите себе си и от силата с която природата ни е дарила. За 1 година десетки жени и мъже от цял свят минават през индивидуалните сесии и курсове на Цветелина онлайн.

За пръв път и само в България, се появяват първите групови класове по Холистичното пеене… Практиката включва физически упражнения за отпускане на тялото, дихателни упражнения, певчески практики за отпускане на гласа, шантинг и визуализации.

Практики

Холистично пеене

Седмичен астрологичен семинар