fbpx
vasi halfcircle
Васи

Васи се среща с Рейки енергията преди повече от 12 години. Тогава усеща лечебните й свойства върху себе си и през годините, намира спокойствие в тях сред напрегнатото ежедневие. В резултат на поредица от събития, по време на които се уповава на трансформиращата Изис Сейким енергия, решава да стане част от Пътя на енергията и да използва мощната й сила, като енергиен терапевт.

Първоначално се инициира в Син и Виолетов пламък с  идеята да ползва знанието само за себе си и близките си, но с напътстващата Любов на Учителя – Мастер Диана Симеонова, започва да разпространява Рейки енергията за всички, доверяващи се на този невероятен метод за изцеление и просветление в групови и индивидуални сесии. Днес тя самата е Мастер Рейки и умело борави с мощната енергия по системата Изис Сейким.

В стремежа си да надгражда знанията си тя изучава и сертифицира Метафизична анатомия.  Така наречения МАТ представлява най-новият метод за личностно развитие и изцеление. Абсолютните му резултати изискват индивидуални сесии, но някои от техниките му Васи успешно комбинира и в груповите практики с рейки за трайно освобождаване от негативни емоции.

Основен акцент практиките на Васи е повишаване потенциала на хората за самоусъвършенстване и личностно развитие, а тя казва: Чувствайте се поканени да Почувствате Себе Си.

Практики

Да Заявиш и Заживееш Себе Си – с рейки Изис Сейким

Почувствай Себе Си

Почувствай Себе Си