fbpx

за нас

Ние сме Йога Дистрикт –  пространство за теб – пространство за мен.

Съществуваме от 2007г., като първото съвременно пространство за йога. През годините досега, извървяхме дълъг път на промени, трансформации и разширение. Първо се заражда Мандала – център за цялостна трансформация, малко по-късно през 2011г. Амара йога студио, и като естествено продължение си дойде и център Шазам, който носи име на комикс герой. В центровете работят над 90 високо квалифицирани и сертифицирани преподаватели, терапевти, психолози, коучове, артисти, музиканти, търсачи и изследователи, дошли при нас от Индия, Япония, Италия, Русия, Дания, Англия, Испания, Венецуела, Швеция и разбира се България. В момента веригата разполага с 10 зали за практики и събития, пет кабинета за диагностика, лечение и релакс.

Ние сме безопасно пространство, в което всеки посетител се чувства сигурен и подкрепен в личната си трансформация. Нашата мисия е да предложим на посетителите си разнообразни практики и терапии, които задоволяват нуждата на съвременния човек да намери едно по-цялостно съществуване отвъд оцеляването. Стремим се да предоставяме цялостен подход на работа, чрез който всеки човек да намери алтернативни решения на проблемите на съвремието, за да съчетае материалното благоденствие и духовното развитие.

Идеята зад Йога Дистрикт е простичка. Ние не следваме гуровци и външни авторитети. Вярваме, че всеки е способен да открие своя вътрешен авторитет чрез практика. Интегрирането на наученото в залата е това, което можем да приложим в живота. Йога не е само на постелката, това е нещо,  което можем да носим със себе си навсякъде и това е основен приоритет за нас. Диференциацията като човешки същества е дълбоко залегнала в нас. Ние всички сме различни по един специфичен начин и именно това различие търсим да изразим и да извадим от всеки един прекрачил прага на Йога Дистрикт.

Намасте! (Великото в мен, приветства Великото в теб)

Запиши се за
нашия бюлетин