fbpx

Сияйна жена – женски кръг

Сияйна жена – женски кръг

Ще започна описанието с една молитва, която ви подарявам, независимо дали ще дойдете на тази практика или не, защото всяка жена заслужава да се свърже с истината на сърцето си:
~ Сърце мое, нека тялото ми се превърне в твоя обител. Нека всяка моя мисъл, дума и действие да проявяват волята на Великия дух чрез твоя нежен шепот. Нека ръцете ми се превърнат в служители на твоята сияйна същност. Нека чувам ясно посланията ти, които ме водят към Озарение. Нека блика фонтан от радост директно от твоята Сияйна Същност. Нека волята ми се претопи в пречистващия пламък на Духа, който изгаря всички съмнения, посяти от страха. Нека се превърна в храм на твоята милост, състрадание, сърадост. Нека всяка моя клетка да се пречисти в повдигащата вибрация на твоята енергия Велики Дух. Животът ми да бъде отражение на твоята космическа усмивка. ~
В тази практика ще изследваме чрез телата си повече начини да се свързваме с по-висшите енергии на радост, удоволствие и наслада.
В тази практика ще си припомним чрез движение, дишане, музика, медитация и свързване кои сме в същността си. Ще изградим отново моста между сърцето и ума, за да отключим вътрешното си сияние.
Ще правим екстатични тантра техники, които отключват жизнената ни енергия, така че соковете на живота да потекат в телата ни и успокояващи Дао практики, за да канализираме тази енергия по меридианите. Идеята е да се докоснем до Източника на Неизчерпаем ресурс вътре в нас и да пълним тялото си с енергия от Земята, Небето, Космоса.
Винаги си тръгваме по-свързани, по-удоволетворени, по-усмихнати и сияещи.
Тази практика е за абсолютно всяка жена, която е:

Готова да поеме по пътя на сърцето си

Иска да научи практически начини за всекидневна грижа

Иска да преживее по-дъблока връзка с тялото и енергията си

Иска да научи как да подържа магнетичната си енергия

Има нужда да си подари време само за себе си

Иска да научи Дао и Тантра техники за подмладяване, енергетизиране и ревитализиране
Е готова да се отвори за всичко хубаво, което би могла да си представи
Ще направим и една обща констелация, от която всички да се подхранят.
Ако имате йони яйце го носете.
Елате с красиви и удобни дрехи, подходящи за практика.
Записване на 0894488809
Моля при невъзможност да посетите събитието, да се обадите и да предупредите. Местата са ограничени и ако вие запазите място и не дойдете, лишавате някой друг от възможността да участва 🙂
Водещ – Деви – www.deviflow.com/devi
Обмен – 20 лв.
Карти не важат