fbpx
4

обратно

halfcircle copy
Бетина Венкова

Йогата за нея е начин да опознаеш тялото си и да намериш път към себе си. Редовните практики по йога и стречинг се превръщат в неизменна част от нейния живот. Инспирира се от напредъка, постигнат върху йога постелката, както и от тренировки по въздушна акробатика на обръч и воали, които изиграват важна роля в развитието на нейната гъвкавост и пластичност. Като дете тренира латиноамерикански танци, което допринася за нейната дисциплина, грация, лекота в движенията и спортната подготовка.

Едно от основните й качества, придобито от професионалната й кариера на дизайнер на бижута, е да обръща изключително внимание към детайла, което ще се наблюдава и в практиките, водени от нея и правилното изпълнение на всяка една поза. Нейната страст към йога започва преди години. С огромно желание и ентусиазъм преминава многобройни обучения и изкарва сертификат за йога преподавател, позволяващ й да води практики в интернационален мащаб. Усъвършенства себе си непрестанно и вярва, че редовната практика и постоянство водят до постигане на неподозирани за нас резултати. Готова е да Ви зареди с нейното вдъхновение и да Ви предаде желание и мотивация, които ще ви помогнат да се докоснете до една по-различна йога практика.

Класовете й са насочени предимно към гъвкавост и пластичност на тялото. Нейните класове са подходящи за хора с различно ниво на физическа подготовка – от напълно начинаещи до много напреднали. Винаги ще Ви предлага вариации на позите, за да може практиката да бъде достъпна за всеки. Хората, които изберат да посещават нейните класове, не се нуждаят от гъвкавост, за да практикуват, а от желание за развитие и промени, които неминуемо ще настъпят с редовни посещения и отдаденост.  

Като човек на изкуството, тя се чувства свободна да проявява креативност и в практиките си и ще Ви помогне да се развивате в безкрайното предизвикателство, което йога-стречингът и всички други практики, водени от нея, ще Ви предложат.