fbpx
Dari halfcircle
Дари

“Запознайте се с Дари – учител по хатха и виняса йога, чиято цел е да създаде пространство в залата, в което учениците да се чувстват добре, да намалят стреса, да повишат силата и гъвкавостта си, и да намерят вътрешен баланс.

 

Любовта на Дари към йогата започва когато е едва на 11 години, но се разпалва през тийнейджърските й години. След периоди на прекъсване и възстановяване на практиката й, Дари открива своето истинско призвание като сертифициран учител по йога. Тя завършва сертификацията си с Path of Yoga School в Тайланд и понастоящем преподава Vinyasa flow на английски език и Йога за родители и деца в Yoga District Mandala и Amara.

 

Уроците на Дари се фокусират върху сила и стабилност, за да се постигне състояние на единство между ума, тялото и духа. Вдъхновението й като учител е да помогне на учениците да се свържат с дишането си, да усетят телата си и да приемат уникалното си пътешествие чрез движение, правилно дишане и фокус. Уроците й са проектирани така, че да са достъпни за всички нива, с модификации, предлагани за тези, които търсят по-лека практика, както и по-сложни опции за тези, които желаят да продължат напред.

 

Дари е човек с голяма страст към трансформативните ефекти на йога и позитивната общност, която тя създава. Обича да споделя своите знания и опит относно човешкото тяло, здравето и движението с учениците си. Затова, независимо дали сте начинаещ или опитен йоги, присъединете се към Дари, за да откриете трансформативната сила на йогата и да се почувствате част от една подкрепяща и приятелска среда.

Практики

Виняса на английски Йога за родители и деца