fbpx
Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева
Аз съм Екатерина Георгиева  –  дипломиран рехабилитатор, йога инструктор, имам инициация Рейки второ ниво, изкарала съм курс по остеопатия, козметик и др. До 2010г. бях един гневен и недоволен човек фокусиран изцяло във външния свят. Страдах от емоционално хранене, безсилие, нервност и др. Започнах да трансформирам себе си в същата година.
Пътят беше дълъг, но пък особено интересен. Всеки ден се опознавах все повече, чувствах се все по-добре и това ме пристрастяваше! Не спирах да чета, да се опознавам, да се вслушвам в сигналите на тялото си. Силите се завръщаха, забелязвах как изглеждах все по-добре, но по-важно е чувството. Усещането за щастие, очакването на следващия ден с нетърпение, енергията. Усещането е все едно си влюбен, но не в друг човек а в живота, в себе си… Първата промяна беше, че просто започнах да ходя пеша! Оттам без никакво насилие всичко се промени, като начин на живот в ежедневието ми.
През 2017г. Започнах да преподавам групови занимания по йога. До ден днешен преподавам в Yoga District –  йога, лечебна гимнастика, автогенен тренинг,  ритуали.  Използвам  дихателна гимнастика, асани от йога, упражнения с и без уреди и др. Правя класически и лечебен масаж. Програмите ми с йога и гимнастика са за баланс на физическото и емоционално тяло.
Другата ми страст са Ритуалите по Пълнолуние и Новолуние. Когато си част от енергията отключена с лунациите е много лесно да навлезеш в потока тласкащ към следващата фаза на развитие на твоята душа. Планетите и техните конфигурации образуват определена енергия и дали ще влезеш в този поток за добро или лошо е твоят личен избор. За себе си разбрах, че това работи и ги стартирах като групови занимания в студията на Yoga District.
  Здрав дух здраво тяло и обратно, чрез подходяща трансформираща практика получаваш вътрешен покой…

Практики

Гимнастика Слънце и Луна

Лечебна Гимнастика

Терапевтична йога

Равносметка за годината