fbpx
4

обратно

Теодора Иванова
Теодора Иванова

Теодора Иванова е психолог, холистичен консултант и инструктор по Пранично енергийно лечение към Институт по Вътрешни Науки Виена, с представител Прана България и Ясен Николов за България.

Над 10 години работя с принципите на енергията за духовно, ментално, емоционално и физическо здраве. В практиката ни ще включим енергизиращи, ободряващи, както и дълбоко възстановяващи техники с физическото и енергийните ни тела. Ще балансираме вътрешните потоци в меридианите ни, за да постигнем по-цялостен баланс и трайно освобождение на блокирани негативни емоции и мисли. Те препятстват връзката и реализацията на потенциала ни на практика.

Ще комбинираме с дихателна практика, самомасаж и позиции, с които да подобрим паметта и работата на мозъка ни. В обучението и работата ни прилагаме техники на вътрешен и външен ци – гун, Алхимия на Красотата, Психология и Нумерология – Джиотиш, както и мисловни карти, дневник на целите за работа с тялото, самочувствие, хранене и продуктивност във всяка сфера от живота ни.

Практики

Планетарна Медитация и Хармонизиращи сесии с Прана

Прана за Женски Баланс

Звукова Йога за щастие и баланс