fbpx
4

обратно

Цветелина Еленкова
Цветелина Еленкова

Цвети е международно сертифициран ISPA йога преподавател CYT 200 в областта на Хатха йога, Виняса стил, Пранаяма, Медитация и Баланс на чакрите. В началото на 2020 г. преминава и успешно обучение за йога преподаватели CYT 300, курсът е фокусиран в придобиване на специфични знания и умения и овладяване на следните дисциплини: Санхя философия, Йога сутри, Йога мудри и Основи на аюрведичната терапия.

За пръв път срещнах „йога“ през 2009 г. … Последваха години на търсене на отговори… на смисъл, промени, трансформации, години на осъзнаване, приемане… Години, в които „йога“ търсеше път към мен… за да остане… Благодарна съм на тялото, че имам възможността да се радвам на свободата от движението… … За мен йога е безкраен път, път към другите, път към самия теб, път на осъзнаване и приемане.

Йога не е море, не е океан, дори не е необятна вселена, йога са хиляди вселени, които се разтварят и преливат в безкрайния кръговрат на времето и отвъд него. Тази древна система за личностно усъвършенстване не само ще балансира ума и тялото Ви, което ще се радва на физическа издръжливост, гъвкавост и завидно здраве, но ще Ви предизвика да разширите съзнанието си, преоткривайки „границите“ на собствените си възможности!

Щастлива съм, че мога да споделям магията на йога! Намасте!

Практики

Класическа Йога

Класическа Йога с Цвети

АРТ Йога