fbpx

Йога Детокс!

Йога Детокс!

Йога Детокс! е усилие за физическо и духовно пречистване, преминаването през което може да ни донесе хармония със себе си.
Личните причини за предприемане на детоксикиращи и пречистващи процедури за всеки един са различни. Един иска да започне вегетариански режим, друг – да спре алкохола, сладкото или тестените изделия! За трети те са добър начин за отслабване или пречистване от натрупаните токсини след отслабване за да не се получава йо-йо ефект. Не ви харесва телесната ви миризма? Правите или сте направили житния режим – чудесно – значи имате нужда да подпомогнете изхвърлянето на токсините от тялото си.
Множество кожни проблеми, алергии и психически състояния се свързват със съдържанието на нашия стомашно-чревен тракт, който всъщност е външна за нас самите среда!
Отново, по различни причини, ние започваме да посещаваме йога практики или се опитваме да медитираме, и никой не ни казва, че йога не е телесна, а енергийна технология, и че духовната компонента (дори не ако търсим такава) и успокояването на вълненията на ума зависят от това дали ние сме пречистили телата си за да позволим на енергията в тях да се движи.
Често, ние практикуваме йога с години, и като че ли стоим на едно място – липсва напредък. Понякога, като че ли се връщаме назад в развитието си.
Предприемането на пречистващите процедури е едно добро решение за създалата се ситуация.
Претоварения и препълнен храносмилателен тракт предизвиква множество вредни, неприятни и дори подтискащи последствия за нашия живот.
Ако страдате или сте страдали от запек, не е нужно да ви убеждавам в неговото отрицателно въздействие; това ви е известно от собствен опит.
Ще се запознаем с превозходни и, в същото това време прости методи за стимулация на перисталтиката, както и за общо прочистване на дихателната и храносмилателната система и детоксикация на цялото тяло.
Тези методи могат да бъдат използвани за цялостно прочистване на храносмилателния тракт, и са особено полезни за тези, които страдат от запек.
Ще получите пълни инструкции как да направите шанкхапракшалана. Шанкха означава «раковина» или « черупка », а пракшалана – « измиване » или « старателно почистване ».
Шанкха символизира и червата, имащи тръбеста и нагъната структура. Затова термина шанкхапракшалана означава пълно промиване на червата.
====================================
Продължителност на събитието : 4 часа
120 мин – Запознаване & Въведение в шаткармите и шанкхапракшалана. Инструкции за практиката. Практика “на сухо”.
60 мин – АУМ Инициация.
60 мин – Беседа & Дискусия. Цялостна система за пречистване и поддържане на тялото на практикуващия. Йогическо хранене.
Всеки участник ше получи инструкции за йогическия режим на хранене и храните, които може и които не трябва да употребява.
След практиката можете да поискате консултация или телесна терапия със Серж!

https://www.facebook.com/FarEastYogaMassage/
====================================
Местата са ограничени до 12 участници, за да заявите включването си, молим да се регистрирате в сайта https://theyogadistrict.net/ и заплатите своевременно таксата си.
====== Място на събитието =======
Йога Дистрикт Мандала, София
=============================
Цена : 40 лв.
……
АдиДиша Йога
Целта на Ади Диша Йога е даде възможност на практикуващите да въведат себе си в ред и хармония, и по-нататък самостоятелно да поддържат високо качество на живот.
Посветен съм на практическите аспекти на работа с тялото и ума: Релаксационно изпълнение на асаните, пранаяма, медитативни практики, както и най-ефективните психо-физически техники.

https://www.facebook.com/adidisha.yoga/

НИЕ ЕНЕРГИЗИРАМЕ ХОРАТА

Фасилитатор: Серж
=====================
Практикувам йога от 2010 година; Изучавал съм и продължавам обучението си по йога и тантра при различни учители от България, Индия, Израел, Германия, САЩ, Канада, Полша, Украйна, Румъния и Русия. Повече от 20 години съм работил в корпоративния сектор. Бил съм предприемач и бизнес девелопър, обучител и лектор по програми за личностно развитие, управление на стреса, времето и промяната, мотивация, лична ефективност и лидерство. Заедно с това, аз съм “trusted dearmouring practitioner”, експерт съм в катарзиса и екстаза. Водещ на йога семинари, семинари за мъже и двойки, асистент на деарморинг тренинги за професионалисти.
Интегрирането на всички тези елементи е непрекъснат процес, аз постоянно се уча и актуализирам практиките и семинарите си за оптималност и актуалност. Моят подход е иновативен, интегриран и отворен, но също така се стремя да не се занимавам с псевдонаука и заблудите на New Age.
Имам за цел да дам модерна интерпретация на класическата йога за хората на 21-ви век чрез творческо интегриране на традиционните източни подходи с модерни прозрения от западната философия, психология и наука.
За повече информация прочетете https://www.adidishayoga.eu/prepodavateli

https://www.facebook.com/adidisha.yoga/
Внимание : Тези методи, въпреки че понякога изглеждат лесни, са дълбоко ефективни и могат да съдържат някои опасности, ако се практикуват без необходимата грижа и предпазливост. Внимавайте за предупрежденията на учителя и практикувайте бавно и внимателно. В семинарите, класовете или у дома практикуващите винаги трябва да са наясно, че подхождат към тази древна и мощна система на свой собствен риск.
Участието в семинара не изисква никаква вяра в свръхестествени сили или религиозни догми от всякакъв вид.
След практиката можете да поискате консултация или телесна терапия със Серж!